ALKURT, TARİH YAZMAYA GELİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ALKURT, TARİH YAZMAYA GELİYORCHP İl Yönetim Kurulu üyesi Av. Önder Alkurt, Nizip Belediye Başkan aday adaylığını, Nizip ilçe binasında düzenlediği bir basın toplantısı ile açıkladı. Toplantıya ilgi ve katılım son derece yoğun oldu…

Başta, eşi Özge Alkurt olmak üzere;CHP İl Başkanı Av. Mehmet Gökdağ, il, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, avukat meslektaşları, partili dava arkadaşları ve Nizip halkının bağrına bastığı Önder Alkurt, “Nizip’e yeni bir tarih yazmak için geldim” dedi.

KAHRAMAN: NİZİP’E CHP BAYRAĞI DİKECEĞİZ

ALKURT, TARİH YAZMAYA GELİYOR

Av. Önder Alkurt’un düzenlediği basın toplantısının açılış konuşmasını yapan CHP Nizip İlçe Başkanı Haluk Kahraman, yıllardır ihmal edilerek adeta bir köye dönüştürülen Nizip’in, CHP ile makûs talihini yeneceğini belirterek, “Nizip’te doğan, burada okuyan halkımızın öz evladı Av. Önder Alkurt kardeşimiz ile bir tarih yazacağız. CHP’nin bayrağını Nizip’e dikmeye hazırız” diye konuştu.

“NİZİP ESKİ GÜNLERİNİ ARAR OLDU”

Nizip’te yepyeni bir sayfa açmaya, Nizip’in geleceğini yeniden yazmaya, Nizip’i layık olduğu en üst seviyeye taşımak için çıktığımız mücadelemizin ilk adımına halkın verdiği büyük güce dikkat çeken Alkurt, “Nizip, çok değil 15-20 yıl önce sanayisiyle, tarımıyla, ticaretiyle, çok önemli bir kent idi. Geçmiş yıllarda ki ülfeti, sabun fabrikaları, fıstığı, zeytini ile anılırken, bugün Nizip kendisinden beklenilen yerden çok uzak ve sahipsiz kaldı. Nizip genciyle, kadınıyla, erkeğiyle potansiyel iş gücüne sahipken ne yazık ki gencimiz  işsizlikten kahve köşelerinde bırakıldı, yanlış politikalar sonucu  ilçemiz mültecilerle dolduruldu ve güvenli bir kent olmaktan giderek uzaklaştırıldı” dedi.

ALKURT, TARİH YAZMAYA GELİYOR“YEŞİL NİZİP GERİ KALDI”

Nizip’in çok değil 20 yıl önce “yeşil Nizip” olarak anılırken, gelinen noktada otuzdan fazla ilden büyük olan güzide ilçenin koskocaman bir köy olmaktan öte gidemediğine dikkat çeken Alkurt, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Maalesef bugün Nizip’in sanayisi yok olmakta, sanayi esnafı sefalet içinde yaşamaktadır.Ne yazık ki  bugün ulaşım içinden çıkılmaz bir hal almıştır.Bir zamanlar Nizip futbol takımı en üst seviyelerde futbol oynarken bugün içler acısı bir hale sokulmuştur. Nizip 20 yıldır yanlış yönetimlerin elinde yanlış yönetildi. İlçe halkını sefalete sürükleyen yanlış politikalardan kurtarmak için; Nizip halkını daha huzurlu bir ortamda, kaliteli bir kentte yaşatmak için; ulaşım sorununun olmadığı, yeşiliyle, sanayisiyle, Zeugma’sıyla, eğitimiyle, sağlığıyla insanca bir yaşam sunmak, başarılı bir sosyal demokrat belediyecilik modeli uygulamak için, güzel ilçeme sosyal demokrasinin, Atatürkçülüğün bayrağını dikmek için Nizip belediye başkan aday adaylığımı çok değerli halkımızla paylaşıyorum. Kendimiz için değil, kentimiz için anlayışıyla göreve hazırız. Kazanan Nizip olacak, kazanan cumhuriyet halk partisi olacak.”

CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ ise Nizip İlçe Binası önünde toplanan kalabalığı işaret ederek, “Bu önemli ilçemiz görüyorum ki CHP iktidarına susamış” dedi.

Açıklamanın sona ermesiyle kurban kesen CHP’liler, uzun süre Önder Alkurt’u tebrik ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ALKURT, TARİH YAZMAYA GELİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin