Alleben yüzme havuzu dev organizasyona hazır

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediyesi, Uluslararası 6. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenliği kapsamında yüzlerce altın kulacı Gaziantep’te misafir edecek. Havuzda gerçekleştirilecek dev organizasyon, kulvarda büyük heyecana sahne olacak.

Bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan Şehitkamil Belediyesi Uluslararası Alleben Su Sporları Şenliği’nde 21 ilden 45 farklı spor kulübü faaliyet gösterecek. 3 gün boyunca büyük heyecanın yaşanacağı organizasyonda 615 sporcu kulvarlarında ödül kürsüsü için mücadele edecek. Yüzme sporunun kalbinin Gaziantep’te atacağı organizasyon kentin spor turizmine de büyük katkı sağlayacak. 

MARKA DEĞERİ OLAN BİR ORGANİZASYON

Türkiye Yüzme Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi ve Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzları Koordinatörü Cengiz Bingül, 6. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenliği’nin ulusal ve uluslararası platformda yıllık faaliyet takvimlerine dahil edilen yüzme, su altı sporları ve su topu camialarınca tanınan, ilgi gösterilen büyük bir marka değerine sahip organizasyon olduğunu ifade etti. Bingül, havuzda gerçekleştirilecek olan uluslararası şenlik ile ilgili açıklamasında şunları söyledi:

Alleben yüzme havuzu dev organizasyona hazır

“Alleben Yüzme Havuzu Su Sporları Şenliği’ni bundan 6 yıl önce ilk kez düzenlediğimizde organizasyona çevre illerimizde faaliyet gösteren spor kulüplerimiz davetlilerdeki başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun ve spor faaliyetlerine Gönül vermiş değerli idarecilerimizin destekleriyle bu organizasyon şimdi kapılarını Dünya ekiplerine açtı. Ülkemiz genelinde 45 farklı spor kulübünden 600’ün üzerinde sporcu bu organizasyonda faaliyetlere katılacak. Ortaya çıkan tablo Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzları ailemiz, Türk Su Sporları Camiaları ve Gazi Şehrimiz adına mutluluk verici. 13-15 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenecek şenliğimize tüm hemşerilerimizi davet ediyor, katılımcı tüm spor kulüplerimizin temsilcilerine başarılar diliyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Alleben yüzme havuzu dev organizasyona hazır

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin