ALMANLAR VE HOLOKOST = ERMENİLER

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1915 Olayları’nı “Ermeni Soykırımı” olarak niteleyen tasarı önceki gün Alman meclisinden geçti. Yakın tarihte Ermenilerin gerçekleştirdiği soykırımlar hala hafızalardan silinmemişken böyle bir yasa tasarısına imza atanların vicdanları olmasa gerek.

Almanların unuttuğu bir şey var ki oda 1939 yılında başlayan katliamlar.

Almanların Polonya’yı işgaliyle başlayan 2. Dünya savaşı tarihe en kanlı savaş olarak geçmiş yaklaşık 45 milyon insan hayatını kaybetmişti.

1939’dan 1945 yılına kadar süren küresel savaşın ateşini yakan Almanya şimdi kalkmış bizi soykırımla suçluyor. Siz önce aynaya bakın. Yüzünüzde ki leke tarih boyunca asla ve asla geçmeyecek. Yüzünüzde her zaman “Führer” damgası göreceksiniz. Führer, milyonlarca insanın katili HİTLER,  Almanlara ne hatırlatıyor acaba?

Dünya Savaşının mimarlarından Hitlerin gerçekleştirdiği HOLOKOST, yani Yahudi Soykırımını incelemek lazım ki Soykırım nasıl yapılır öğrenmek görmek lazım. Almanların aslında soykırımın babası olduğunu görmek için iyi bir araştırmadır.

Holokost Nazi Partisi’nin yönettiği Almanya 6 milyondan fazla Yahudi’yi acımasızca katletti. Çingeneleri ve Romanları canlı canlı toprağa gömdü. Gaz odalarının yanı sıra insanlar kurşuna dizilerek fırınlarda yakılarak katledildi. Böylesine vahşetle dolu bir tarihi olan bir meclisten geçen Ermeni Soykırımı tasarısı ne kadar inandırıcı olur ki.

Holokost öncesinde sayıları on milyonu bulan Avrupalı Yahudilerin yaklaşık üçte ikisi öldürüldü.  Almanya ve Almanların işgal ettiği sınırlar içerisindeki 40.000 üzerindeki bir tesis ağı, Yahudi ve diğer kurbanları; toplamak, hapsetmek ve öldürmek için kullanıldı. Nürnberg yasalarını unutmamak gerekir. 1935 yılında çıkarılan birçok yasa ile ilk kıyım yapılmaya başlandı.

Toplama kampları denince akla gelen ilk millet Almanlar değil midir?

Yahudileri ve Romanları gettolara hapsedip, nakliye trenleriyle ölüm kamplarına gönderen, gaz odalarına hapseden, çocuk ve kadınları bataklıklara sürükleyerek katleden Almanlar. O yıllarda Almanya Holokost akademisyenlerinin belirttiği gibi bir Soykırım Devleti’ne dönüştürüldü.

Naziler öldürdükleri kurbanları lebensunwertes Leben (yaşamayı hak etmeyen canlar) olarak adlandırıp işledikleri suçları kendilerince böyle akladılar.

Gaz odalarına sahip olup sistematik bir şekilde insanları öldürmeyi amaçlayan kampların olması, Holokost’un en farklı özelliklerinden biridir ve tarihte daha önce başka bir örneği olmamıştır. Daha önce kitle kitle insanları öldürmek için herhangi bir yer kullanılmamıştı.

Yine 1941 yılında Almanların Sovyetler Birliği’ni işgal etmesiyle 1 yılda yaklaşık 250 bin kişi katledildi. Toplu kıyımların birçoğu da halka açık alanlarda yapıldı.

Ukrayna Piryatin’de Einsatzgruppen’den kurtulan (6 Nisan 1942 tarihinde 1.600 Yahudiyi öldürdükleri operasyondan) birinin hikâyesi vardır:

“Onları öldürürken gördüm. Öğleden sonra saat 5’e “çukurları doldurma” emri geldi. Çığlıklar ve yakarma sesleri geliyordu bu çukurlardan. Aniden, komşum Ruderman’ın topraktan çıktığını gördüm… Gözleri kanlıydı ve “bitirin beni” diye bağırıyordu… Ayağının dibinde ölü bir kadın vardı ve altından 4-5 yaşlarında bir çocuk sürünerek çıktı ve “anne” diye bağırıyordu. Sadece bunları gördüm çünkü hemen sonrasında bilincimi yitirdim.”

TÜRK MİLLETİNİN TARİHİNDE BÖYLE BİR KATLİAM YOKTUR.

ERMENİ olaylarında Ermeniler binlerce Türk’ü öldürmüş ayaklanmalar başlamış ve bu millette kendini savunmuştur. Soykırım olsaydı eğer bugün konuşacak ve Ermeni Soykırımı diye bas bas bağıracak bir tane Ermeni bulamazdınız.

Bizim şanlı tarihimizde gaz odaları, toplama, kampları ve fırınlar yoktur. Tekrar söylüyorum. Siz Almanlar aynaya baktığınız da yüzünüzde ki FÜHRER yani HİTLER’in imzasını göreceksiniz ve o leke siz var olduğunuz sürece yüzünüzden çıkmayacak.

Bu ara da tüm bu Ermeni Soykırımı lobileriniz Ortadoğu’da Büyük Ermenistan içinse size Büyük OSMANLI DEVLETİ’ni ve Büyük TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ’ni hatırlatırım.

ERMENİLERİN Türkiye’nin Doğusunda katlettiği vatandaşların toplu mezarlarını görmezden gelenler Ermenilerin yaptığı Soykırım raporundan alıntıyı okusun;

ERMENİLERİN SARIKAMIŞ, KAĞIZMAN, OLTU, KARS VE ZENGİBASAR CİVARINDA YAPTIKLARI SOYKIRIM

Ermeniler tarafından Karaoğlu, Novoselim, Lâloğlu, Karaçayır, Iğdır,Akpınar, Kırkpınar ve bazı köylerin yağmalanıp ahâlisinden bazılarının fecişekildekatledilerek, Çebeçalı, Yedikilise, Asbuğa gibi bazı köylerin halkının toplu halde öldürüldüğü; Boyalı ve Lâloğlu gibi Müslüman köylerde birçok kişinin şehit edildiği; bu hareketlere tahammül edemeyen Boyalı, Lâloğlu, Aşağısalut, Yukarısalut köyleri ile civardaki diğer köylerin halkının Bardız’a iltica ettiği; Sarıkamış sınırındaki Terek köyü halkının hepsinin Sarıkamış civarındaki derede kesildiği, Kırkpınar ve Develialiköy gibi köylerin basılıp işe yarar her şeyin yağmalanmasından sonra köy halkının yalnızca üzerlerindeki elbiseler ile köyden çıkartıldığı, birçok köylerin de bu şekilde soyulduğu, bazı köylerin ahâlisinin tamamen katledilip bütün eşya ve hayvanlarının gasbedildiği, ayrıca Kulp mıntıkasındaki köyleri basarak üç yüz Müslüman’ı öldürdükleri; Zengibasar’ın işgalinden sonra ahâlinin bir kısmının makinalı tüfeklerle öldürüldüğü; Aralık’a doğru kaçan bin beş yüz kadar çoluk çocuğun ise suya atılarak boğulduğu ve Kosor etrafındaki suların insan cesetlerinden içilmez hale geldiği, bölgede tam anlamıyla soykırım yapıldığı ve Müslümanların tamamının yok edilmesinin hedeflendiğini ifade eden rapor.

Canlı canlı çocuğun derisini yüzen Balayan’ı unutmadık.

Cani Ermeni doktor Zori Balayan’ın yaptığı vahşeti, canlı bir çocuğun derisini yüzerken aldığı o zevki izlesinler, Ermeni askerlerinin Hocalı katliamında kadınlara yaptıkları işkencelere baksınlar; memeleri kesilen, hamile kadınların karınlarının açılarak katlettikleri masum çocukların resimlerine bir baksınlar. Türkiye Kars bölgesinde ki toplu mezarlara lütfen bir baksınlar.

ALMANLARIN KATLETTİKLERİ

yahudiler-alman

ERMENİLERİN KATLETTİKLERİ

ermeni-katliamıermeni-katliamı--

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ALMANLAR VE HOLOKOST = ERMENİLER

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin