Amatör Lig’de Gaziantep temsilcileri karşılaşacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta 2017-2018 sezonunda iki Gaziantep temsilcisinin mücadelesine sahne olacak 90 dakika öncesinde ev sahibi Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Gaziantepli tüm futbol severleri maça davet etti.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü ve Araban Belediye Spor Kulübünün ligin 3. haftasında karşılaşacağı 90 dakikalık randevu öncesinde Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, tribünleri dolduracak taraftarlara ve yeşil sahada mücadele edecek tüm usta kramponlara fair-play ve güzel futbol çağrısında bulundu. 8 Ekim 2017 Pazar günü saat: 15.00’da Şehitkamil Belediyesi İlçe Stadyumu’nda yapılacak mücadele öncesinde hazırlıklarını hız kesmeden sürdüren yeşil-siyahlı kulüp adına değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Halil Uğur, iki takımın da ortak gayesinin Gaziantepli futbol severlere futbolun güzellikleriyle dolu bir hafta sonu yaşatmak olması gerektiğini ifade etti.

STATLAR BAYRAM YERİ GİBİ OLMALI

Amatör Lig'de Gaziantep temsilcileri karşılaşacak

Sezonunda Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün 2017- 2018 sezonunda geride kalan haftalarda elde ettiği sonuçları ve ligin ilerleyen haftalarındaki hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulunan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Halil Uğur, şunları söyledi:

“TFF Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta ikinci haftayı geride bıraktık. Bu süreçte yeşil-siyahlı ekibimiz her iki 90 dakikadan 1 puanla ayrıldı. Ümit ediyorum ki ilerleyen haftalarda sahadan galibiyetlerle ayırılırız. Bu hafta kardeş takımımız Araban Belediye Spor Kulübü’nü konuk edeceğiz. İki dost takımın mücadelesine sahne olacak 90 dakika öncesinde Gaziantepli tüm futbol severleri bu güzel karşılaşmaya davet ediyoruz. Tribünleri dolduracak tüm taraftarlara seyir zevki yüksek, futbolun güzellikleriyle dolu bir oyun izletmek istiyoruz. Sportif başarılar elbette önemli ancak centilmenlik olmazsa olmazımız olmalı. Tribünler bayram yeri gibi olmalı ve müsabaka sonrasında stattan ayrılan herkes o maçı güzel anılarla, tebessümle hatırlamalı. Bu konuda yeşil sahada mücadele edecek olan tüm sporcularımıza büyük bir görev düşüyor. Şu anda altyapılarda en küçük yaş grubumuz olan U10 takımımızdan A takımımıza kadar tüm yaş gruplarında müsabık takımlarımız mevcut. Şehitkamil Belediyesi Futbol Akademisi Spor Okulunda her yıl yüzlerce sporcumuz forma terletiyor. Spor okullarımızda eğitim gören sporcularımız profesyonel kulüplerin altyapılarına transfer oluyorlar bu da bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Sadece futbol branşında değil, salon sporları branşlarında, su sporlarında, kulübümüz başarıdan başarıya koşuyor. Bu konuda her zaman olduğu gibi en büyük desteği Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve değerli ekibinden alıyoruz. Bu nedenle kendilerine teşekkürü bir borç biliyorum. İnşallah Gaziantep ve Türk sporu adına daha güzel işleri hep birlikte yapama devam edeceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Amatör Lig’de Gaziantep temsilcileri karşılaşacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin