NAKSAN PLASTİK’TE BÜYÜK BULUŞMA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NAKSAN PLASTİK’TE BÜYÜK BULUŞMATürkiye’nin ve Dünyanın lider üreticilerinden Naksan Plastik 150’ye yakın bayi ile Antalya Miracle Resort Otel’de biraraya geldi.
Naksan Plastik bayileri  Antalya Miracle Resort Otel’de düzenlenen organizasyona 150’ye yakın Naksan Plastik Bayi katıldı.
12-15 Ocak tarihleri arasında Antalya’da buluşan bayilere Naksan plastik’in yeni hedefleri anlatıldı ve bünyesinde üretilen ürünlerin tanıtımı yapıldı. “Birlikte, güçlü bir geleceğe” sloganı içinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıpoğlu katılımcılara şirketin büyüyen ve gelişen hedeflerini anlattı. Sektördeki gelişmelerede değinen Osman Nakıpoğlu konu hakkında detaylı bilgi verdi. Nakıpoğlu; “Şirketimizin kuruluşunun 32. yılını kutluyoruz. Bugünlere sizlerle birlikte geldik. Biz sizleri müşteri değil birer aile ferdi olarak görüyoruz. Burada toplanmamızın sebebi sizlerin sorunlarına ve önerilerine kalıcı çözüm bulmak ve hedeflerimizi belirlemektir. 2012 yılı bizim yılımız yani Naksan Holding yılıdır.” dedi.

NAKSAN PLASTİK’TE BÜYÜK BULUŞMA32 YILLIK UZUN BİR YOLCULUK
Naksan Holding Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Akdoğan yaptığı konuşmada; “1979 yılında 1000 metrekarelik bir alanda kurulan Naksan Plastik A.Ş 32 yıllık uzun yolculuğunda 330 bin metrekarelik alan içersinde kurulmuş 200 bin metrekarelik kapalı alanda çalışmalarına devam etmektedir. 32 yıllık uzun yolculuğunda 330 bin metrekarelik alan içerisinde kurulmuş 200 bin metrekarelik kapalı alanda çalışma kapasitesi oluşturmuştur. Aynı zamanda bu süre içerisinde bünyesine çok büyük şirketler ve ürün çeşitliliği de eklemiştir. Yönetime katılan Tamer Nakıpoğlu’da tüm yönetim kadrosu ile birlikte hareket ederek yeni ufuklar ve hedefler belirlediler” diyerek Holding bünyesindeki şirketleri tanıttı.  1979 yılında kurulan Naksan Plastiğin ardından,  Nakpilsa, Royal BCF, Royal Halı, Pierre Cardin Halı, Adularya, Rinak Lojistik, Naksan Teknoloji, Elmacı Pazarı, Elmasepeti, Verimli Plastik ve Atlas Halı kurulduğunu belirtti.
Antalya Mirace Resort Otelde düzenlenen “Birlikte, güçlü bir geleceğe” sloganı kapsamındaki programa katılan Naksan Plastik Bayilerine Naksan Holding Yönetimi tarafından plaket verildi. Bir birleri ile fikir alışverişinde de bulunan bayiler bu buluşmadan memnun kaldıklarını belirttiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
NAKSAN PLASTİK’TE BÜYÜK BULUŞMA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin