ANADOLU BASIN BİRLİĞİ’NDE BAYRAĞI “KARABAĞLI” DEVRALDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANADOLU BASIN BİRLİĞİ’NDE BAYRAĞI “KARABAĞLI” DEVRALDIAnadolu Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı Volkan Karabağlı,  Anadolu Basın Birliği yeni yönetimiyle basın camiasının birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğine değindi.

Basının gün geçtikçe ayrıldığını ve ilişkilerin kopmak üzere olduğuna dikkat çeken Karabağlı; dernek olarak birlik ve beraberlikten yana olacağız. Üyelerimiz ve yönetim olarak basın camiasından herkesime zeytin dalı uzattık. ”Derneklerin ve dernek başkanlarının var olma sebebi de budur. Biz üyesine, yönetimine ve diğer derneklere saygı göstermeyen bir anlayışta olmayacağız” dedi. Gün geçtikçe basının kan kaybettiğini, ve itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını belirten Karabağlı, bunda kenetlenmemenin ve camianın içerisinde çomak sokan insanların da etkisi var ancak; marka şehir Gaziantep deniliyorsa şehri marka yapan ortak akılın da yerel basınla istişare edip çalışması gerekir. Marka şehrin, medyasının da marka olması gerekir. Fakat yapılan istişareler ya yapılmıyor, yada yanlış yapılıyor. Biz dernek olarak bu istişareleri nasıl yaparız? Ortak akılla birlikte nasıl? hareket ederizi gündeme getireceğiz dedi. Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı Volkan Karabağlı; Genç ve dinamik bir yönetimle çalışmalara başladıklarını Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesinin gün geçtikçe etkin çalışmalar yapacağını belirtip yönetimi basına tanıttı.

ANADOLU BASIN BİRLİĞİ’NDE BAYRAĞI “KARABAĞLI” DEVRALDI

GÜÇLÜ YÖNETİM KADROSU DİKKAT ÇEKTİ.

Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesi’nin Güçlü Yönetim Kadrosu Şu İsimlerden Oluşuyor.

VOLKAN KARABAĞLI GÜNDEM 27 GAZETESİ İŞ DÜNYASI DERGİSİ BAŞKAN

M.BORA ZOR EKSPRES GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ BAŞKAN YARDIMCISI

MERVE TANRIÖVER HAKİMİYET GAZETESİ YAZI İŞLERİ GENEL SEKRETER

MURAT BARIK BAHAR TV VE TV27 HABER KOORDİNATÖRÜ SAYMAN

METİN SABUNCU GRT MEDYA GRUBU

MEZİNE SIRAKAYA NARKOZ GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ

AYKUT ÖZKELEŞ ARTI HABER GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ

ÖKKEŞ SABAH AYINTAP GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ

HALDUN ÖZSİVİL ZAFER GAZETESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

MEHMET GÖREN MAKALE YAZARI

FERAMİZ SEVİNİŞ TÜRKMEN RADYO TV YAYINCILIK ve ART TANITIM İLETİŞİM

SEMRA ÖZTÜRK EKSPRES GAZETESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ

ÖKKEŞ İŞÇİ MEDYA27 GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ

BEZMİ ÖZKAN ARAŞTIRMACI YAZAR GÜNDEM27 KÖŞE YAZARI

ATİLLA KONUKOĞLU ZAFER GAZETESİ GENEL KOORDİNATÖRÜ

FATİH DEMİRTAŞ ÇAĞDAŞ GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ

MÜSLÜM OKATAN MEDYAKENT GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ

ELİF PINAR ERTEM İŞDÜNYASI DERGİSİ

Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesi olarak bir önceki yönetime teşekkürlerini dile getiren Karabağlı geçmiş dönemde şube başkanı olan İsmet Atar ve ekibine teşekkür etti. İsmet Atar yönetiminde birlikte çalıştığına da değinen Karabağlı; İsmet Atar’a geçmişte yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür edip plaket verdi. Geçmiş dönem Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı İsmet Atar ise; Karabağlı’ya başarı temennilerinde bulundu. Atar; bayrağı genç ve çalışmalarıyla etkin olacağını düşündüğümüz Volkan Karabağlı’ya emanet ediyoruz. Karabağlı; daha önceki dönemde zaten yönetimimizdeydi. Yeni dönemde başarılı olacağına yürekten inanıyor, kendisine ve yeni yönetime başarılar diliyorum dedi.  Anadolu Basın Birliği Genel başkanı Halil Zor’a da teşekkürlerini dile getiren Karabağlı, Genel başkanla telefonla görüştüklerini Zor’un kendisine başarılar dilediğini söyledi.

İkinci Bahar Restaurantında yapılan toplantının ardından dernek yönetimi ve üyeler toplantının çok olumlu geçtiğini, Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesi olarak birlik ve dayanışma içerisinde olacaklarını, derneğin gün geçtikçe daha da güzel çalışmalar yapacağını belirtip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ANADOLU BASIN BİRLİĞİ’NDE BAYRAĞI “KARABAĞLI” DEVRALDI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ANADOLU BASIN BİRLİĞİ’NDE BAYRAĞI “KARABAĞLI” DEVRALDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin