ANADOLU EFES SPOR KULÜBÜ GNC İLE SÖZLEŞMESİNİ YENİLEDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANADOLU EFES SPOR KULÜBÜ GNC İLE SÖZLEŞMESİNİ YENİLEDİAnadolu Efes Spor Kulübü, sporcu destek ürünleri resmi sponsoru GNC ile olan sözleşmesini yeniledi. Uzun yıllardan beri takıma desteğini sürdüren GNC, 2014-15 basketbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon boyunca Anadolu Efes’e sponsor olmaya devam edecek.

Anadolu Efes ile uzun yıllardır iş birliği içerisinde olan GNC, Anadolu Efes Spor Kulübü A Takımı’nın yanı sıra kulübün altyapı takımlarına da doğal beslenme ürünleri niteliğindeki vitamin, mineral, bitkisel ve sporcu beslenme ürünleri sağlıyor.

38 yıldır Türk basketboluna hizmet eden ve köklü tarihi boyunca Türkiye’de ve Avrupa’da kazandığı başarılar ve kupalarla Türkiye’de basketbolun markası haline gelen Anadolu Efes, bu iş birliği ile taraftarlarını da unutmadı. Efes Fan Card üyeleri, GNC mağazalarında gerçekleştirecekleri alışverişlerde %20 indirim fırsatından yararlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ANADOLU EFES SPOR KULÜBÜ GNC İLE SÖZLEŞMESİNİ YENİLEDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin