Anadolu Gençlikten Asr-ı Saadet Gecesi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Gençlikten Asr-ı Saadet GecesiAnadolu Gençlik Derneği Gaziantep Şubesi dev bir organizasyon ile kutlu doğum etkinliği düzenledi,

ŞKM (Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi)’de Düzenlenen Program Şahinbey ilçe Kaymakamı Uğur TURAN  Şehitkamil İlçe kaymakamı Mehmet AYDIN, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet TAHMAZOĞLU, Saadet Partisi GİK üyesi Mehmet BOZGEYİK ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Tv5, Bahar TV, Abant TV, Kanal E, Konya TV Tarafından Canlı yayınlandı. Gece  Mustafa Özcan GÜNEŞDOĞDU tarafından okunan açılış Kur’an’ı kerimi İle başladı ve Eğitim-Bir-Sen adına ve Anadolu Gençlik Derneği adına yapılan selamlama Konuşmalarıyla devam etti, selamlama konuşmasında Anadolu Gençlik derneği şube başkanı  Mehmet Fatih EVYAPAN  Gençlerin içinde bulundukları buhrandan bahsederek AGD’nin yapmış olduğu çalışmaların ehemmiyetine değindi. Program Türkiye Kur’an’ı Kerim Okuma Birincisi  Hafız Mehmet BİLİR’in Kur’an tilaveti  ve  Anadolu Çocuk Akademisinin Öğrencilerinin Sunumu ile devam etti, çocukların gösterisi Salonu tamamen dolduran kalabalık tarafından yoğun ilgi gördü.

Anadolu Gençlikten Asr-ı Saadet GecesiGaziantep’te bir ilk olan kutlu doğum temalı Kum Sanatı gösterisi yapıldı. İzleyicilerin sık sık alkışlar ile eşlik ettiği gösteri büyük beğeni kazandı. Mustafa Özcan GÜNEŞDOĞDU ilahi ve ezgileri ile salonu coşturdu, gecenin sonlarına doğru  AGD Gaziantep tarafından 12 Nisanda binlerce öğrencinin katılımı ile yapılan Liseli Gençler Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrenciler Sponsorların ellerinden tablet bilgisayar, akıllı telefon, çeyrek altınlar, mp3 çalarlar, mp4 çalarlar gibi çeşitli ödüller verilirken birinci olan öğrenciye de Umre hediyesi takdim edildi. Gece Sonunda Geceye Katılan Herkes Unutulmaz Bir Gece Yaşayarak Salondan Ayrılmış Oldular.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Anadolu Gençlikten Asr-ı Saadet Gecesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin