Anadolu Kaplanları Ticaretini Çin İle Güçlendiriyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin ve Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin en büyük platformlarından olan China Homelife Fuarı 2016 yılında da katlanarak büyümeye devam ediyor. 2 – 4 Haziran 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan China Homelife fuarı Uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen girişimciler için önemli bir fırsat niteliğini taşıyor. Bu kapsamda Çin ile Anadolu firmalarını Türkiye’nin ticaret merkezi İstanbul’da buluşturmayı hedefleyen China Homelife, “1000” Anadolu firmasını misafir edecek. “Anadolu VIP” projesi ile Adana, Ankara, Bursa, Denizli, Konya, Kayseri, Antalya, Eskişehir, İzmir, Gaziantep, İzmit ve Tekirdağ/Çorlu illerinden 1000 yöneticinin konaklamaları fuarın organizatör firması tarafından karşılanacak.

Hâlihazırda Çin ile ticari faaliyette bulunan ve Çin ile yeni ticari anlaşmalara imza atmak isteyen Anadolu’da faaliyet gösteren 1000 orta ve büyük ölçekli yerli firma, China Homelife’da 2 gün misafir edilecek. Böylece Anadolu Kaplanları ile Çin ticaretinin önde gelen firmaları fuar kapsamında İstanbul’da bir araya gelecek; yeni anlaşmaların zemini hazırlanacak. Ocak ayı itibariyle kayıtlarına başlanan Anadolu VIP programına katılmak isteyen firmalar http://chinahomelifeturkey.com/ adresinden kayıt yaptırabilecekler.

Türkiye ve Tüm Avrasya bölgesinden 15 binin üzerinde profesyonel ziyaretçinin yaklaşık 700 firma ile aynı platformda buluşacağı China Homelife fuarıda; kontrolden geçirilmiş, yüksek kalitede yüzlerce seçkin marka sergilenecek. Küresel ticaretin lokomotifi olma özelliğini taşıyan China Homelife, ticaret akışının en hızlı büyüyen ticaret koridorunu oluşturuyor. 2 – 4 Haziran 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy’de düzenlenecek olan China Homelife fuarı 3 gün süresince tekstil, hazır giyim, kumaş, dekoratif kumaş, ev tekstili, inşaat malzemeleri, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, aydınlatma ürünleri, hediyelik eşya, mutfak ve banyo armatürleri başta olmak üzere 50 bin ürünün yer alacağı katılımcı profiline ev sahipliği yapacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Anadolu Kaplanları Ticaretini Çin İle Güçlendiriyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin