ANADOLU YILDIZLAR LİGİ VOLEYBOL MÜSABAKALARI MARDİN’DE BAŞLIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANADOLU YILDIZLAR LİGİ VOLEYBOL MÜSABAKALARI MARDİN’DE BAŞLIYORAnadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Müsabakaları, Güneydoğu Anadolu Grubu maçları Mardin’de başlıyor. Kilis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi ARKALTI, Kilis Anadolu Yıldızları kız takımını Mardin’e uğurlayarak başarılar diledi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Müsabakalarında Güneydoğu Anadolu Grubunda yer alan Kilis Anadolu Yıldızları takımı Mardin’e uğurlandı. Anadolu Yıldızları Kız Voleybol Takımını makamında aileleriyle birlikte ağırlayan Kilis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı;  Anadolu Yıldızları Kız Voleybol takımı oyuncularına fair-play ruhu içerisinde Kilis’i en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.

“KİLİS’İ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECECEKSİNİZ”

Arkaltı; “Bu tür müsabakalar çocuklarımızın takım ruhunu kazanmaları ve kendi özgüvenleri açısından önemli bir yere sahiptir. Sporda yenmek kadar yenilmek te vardır. Önemli olan fair-play çerçevesinde Kilis’i en güzel şekilde temsil edebilmektir. Ben sizlerin başarılı olacağınıza gönülden inanıyor, hepinizin gelecekte Türk sporuna önemli katkılar sağlayacağınızı ümit ediyorum. Sporun tabana yayılması ve daha fazla müsabaka yapılarak kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması hedeflenen Anadolu Yıldızları Ligi Mardin’de başlayacak ve söz konusu proje kapsamında ilimizde dahil olmak üzere 10 ilden 2001-2003 doğumlu voleybol kız karması takımları müsabakalar yapacak. Ben karşılaşmaların fair-play içerisinde geçmesini ve Türk sporuna katkı sağlamasını temenni ediyor, Kilis Anadolu Yıldızları Kız Voleybol takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Anadolu Yıldızları Voleybol Takımı Antrenörü Süleyman, Hakkoymaz, kısa zamanda güzel ve güçlü bir takım oluşturduk.  Mardin’de başlayacak olan  2014-2015 Anadolu Yıldızlar Ligi’nde inşallah başarılı bir performans sergileyerek Kilis’i en iyi şekilde temsil edeceğiz. Takımıma güveniyorum diyerek sporculara moral verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ANADOLU YILDIZLAR LİGİ VOLEYBOL MÜSABAKALARI MARDİN’DE BAŞLIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin