Anadolu’nun ilk motosiklet fuarı Adana’da açıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elka Fuarcılık, Anadolu’nun ilk motosiklet fuarını Adana’da açtı. Çukobirlik Fuar Alanı’nda açılan Çukurova Motorlu ve Motorsuz Araçlar Fuarı, 22 Mayıs 2016 tarihine kadar motosiklet, bisiklet ve doğa sporları tutkunlarıyla buluşacak.

Anadolu’nun ilk motosiklet fuarını Çukurova Motorlu ve Motorsuz Araçlar Fuarı, Elka Fuarcılık tarafından Çukobirlik Fuar Alanı’nda açıldı. İstanbul dışında Anadolu’da bu alanda açılan ilk fuar olan Çukurova Motorlu ve Motorsuz Araçlar Fuarı, 22 Mayıs 2016 tarihine kadar ziyarete açık olacak. Motosiklet, bisiklet ve arazi araçlarını meraklılarıyla buluşturan fuarda, bu alanda çalışan dernek ve kulüpler de yerlerini aldı.

Çukurova bölgesinde özellikle motosiklet tutkunlarının çok fazla olduğunu söyleyen Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç fuarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Çukurova Motorlu ve Motorsuz Araçlar Fuarı, içerik olarak benzerinin sadece İstanbul’da düzenlendiği, dev bir organizasyonun Anadolu ayağı olarak bu yıl ilk kez Adana’da yapılıyor. Bu sene fuarımızı daha çok şov ve etkinlik ağırlıklı planladık. Bölgemizde faaliyet gösteren kulüp ve derneklerle iş birliği yaptık. Buraya gelerek stant açtılar. Ayrıca bölgemizde faaliyet gösteren Off- Road kulüplerimiz de burada. Fuar alanımızda bulunan 20 bin metrekarelik alanımızı Off – Road parkuru olarak düzenledik. Fuar süresince burada etkinlikler yapacaklar. Hedefimiz bu fuarı gelecek yıllarda daha da büyütüp geliştirmek.”

Altın Elbiseli Adam, Çukurova Motosiklet Fuarı’na geliyor

Anadolu'nun ilk motosiklet fuarı Adana’da açıldı

Çukurova Motorlu ve Motorsuz Araçlar Fuarı, 20 Mayıs Cuma günü Altın Elbiseli Adam’ı ağırlayacak. Altın Elbiseli Adam, fuarda hayranlarıyla buluşup, sohbet edecek. Ayrıca fuar süresince Birkan Polat Stunt Rider Show her gün sahne alacak, motosiklet ve bisiklet üzerinde yaptığı şovlarla izleyenleri büyüleyecek.

Motosiklet, bisiklet ve doğa sporları tutkunları, 22 Mayıs tarihine kadar her gün 11:00 – 21:00 saatleri arasında Çukurova Motosiklet Fuarı’nı ziyaret ederek test sürüşü yapma imkanı bulacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Anadolu’nun ilk motosiklet fuarı Adana’da açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin