Andrey Karlov ülkesine uğulanıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam katıldığı sergide düzenlenen saldırıda yaşamını yitiridenz Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov Esenboğa Havaalanı’ndan ülkesine uğurlanıyor.Törene Büyükelçinin eşi eşi Marina Karlov da katılıyor. Karlov’un yakınları da aynı uçakla Moskova’ya gidecek.

Başbakan Yardımcı Tuğrul Türkeş de yaptığı konuşmada “Değerli bir dostuğumuzu kaybettik. Acımız büyüktür. Büyükelçi Karlov topraklarımıza ayak bastığı andan itibaren ülkelerimiz arasındaki ilişkiyi güçlendirmek için çalıştı. Maalesef Karlov’un görev dönemi kolay bir dönem değildi. Ciddi bir sınava sahne oldu. İki liderin davranışları ile ve Karlov’un katkıları ile bu sınav verilmişti ki son bir darbe yaptılar.  Bu saldırıyı yapanlar ve yaptıranlar Karlov’u öldürmediler, tarihin şanlı sayfalarına kazıdılar. Türkiye ve Rusya’yı karşı karşıya getirmek isteyenler Karlov’a yenilmeye mahkumdurlar. Rusya Türkiye dostluğu her zamanki gibi kuvvetlidir. Karlov artık Türkiye’nin bir parçası olmuştur” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Andrey Karlov ülkesine uğulanıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin