ANKA’da Anneler Günü kutlaması

featured
ANKA’da Anneler Günü kutlaması
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKA’da Anneler Günü kutlaması

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde hastane yönetimi yeni doğum yapan, çiçeği burnunda anneleri ziyaret ederek onların Anneler Günü’nü kutladı. ANKA’da Anneler Günü kutlaması

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi yönetimi Anneler Günü dolayısıyla hastanede yeni doğum yapan anneleri ziyaret etti. Annelere çiçek vererek onların Anneler Günü’nü kutlayan ANKA Hastanesi Genel Müdürü Dr. Cengiz Bayram,” Bu özel günde dünyaya yeni gözünü açmış bebekleri ve onları dünyaya getiren, annelik duygusunu tam anlamıyla yaşayan anneleri ziyaret etmek istedik. İlk defa ve tekrar anne olan kadınlarımızın sevinçlerine ortak olduk. Annelik koşulsuz sevgi, şefkat ve fedakarlığa dayanan dünyanın en güzel duygusudur. Evlatlarını dünyaya getiren ve onları büyük bir özveri ve emekle yetiştirip, hayata hazırlayarak insanlığın en kutsal görevlerinden birini yerine getiren annelerimiz için ne yapsak azdır.  Sevgi, saygı ve minnet duygusuyla her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek hepimizin en önemli vazifesidir. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

Ziyaret koronaviüs (Covid-19) salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirildi. Ziyarette ayrıca, bu zor dönemde insanların sağlığı için çocuklarını bırakıp görev başına gelen ve görevlerini büyük bir özveri ile yerine getiren sağlık çalışanlarına da teşekkür edildi.

GAİB Ramazan Bayramınız Kutlu olsun

 

İlk defa ve tekrar anne olan kadınlarımızın sevinçlerine ortak olduk. Annelik koşulsuz sevgi, şefkat ve fedakarlığa dayanan dünyanın en güzel duygusudur. Evlatlarını dünyaya getiren ve onları büyük bir özveri ve emekle yetiştirip, hayata hazırlayarak insanlığın en kutsal görevlerinden birini yerine getiren annelerimiz için ne yapsak azdır.  Sevgi, saygı ve minnet duygusuyla her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek hepimizin en önemli vazifesidir. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ANKA’da Anneler Günü kutlaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin