Anka’da bayram morali

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni hastane yönetimi, hekim ve sağlık çalışanlarının katılımıyla hastane lobisinde gerçekleştirildi.

Hastanede görev yapan hekim ve sağlık çalışanlarıyla tek tek tokalaşarak, onların bayramını kutlayan Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Yönetim Kurulu Başkanvekili Genel Müdür Uzman Dr. Cengiz Bayram ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret etti.

Hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulunarak, onların bayramını kutlayan hastane yönetimi, bir istekleri olup olmadığını sordu. Hastane yönetiminin ziyareti ile moral bulan hasta ve hasta yakınları bu davranışı takdirle karşıladı.

Özel Gaziantep Anka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan Yönetim Kurulu Başkanvekili Genel Müdür Uzman Dr. Cengiz Bayram ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, dini bayramların öneminin toplumun kucaklaşması birlik ve beraberlik içinde olmalarını sağlaması ve kaynaşması olduğunu dile getirerek,” Bayramlaşma geleneğimizi sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bayram da, bayramı evlerinden uzakta geçirecek olan hastalarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Özel Gaziantep Anka Hastanesi hekim ve sağlık çalışanlarımız bu bayramda da tatil yapmayıp, insanların sağlığı için büyük bir özveri ve fedakarca çalışıyor. Onlara minnettarız. Bu güzel günlerde üzücü olayların yaşanmaması adına vatandaşlarımızın uzmanların uyarılarını dinleyerek, kaza riskine karşı daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile herkesin sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Anka’da bayram morali

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin