ANKA’dan Ramazan Bayramı Mesajı

featured
ANKA’dan Ramazan Bayramı Mesajı, Gaziantep, Haberler, Gaziantep, Son Dakika, Gaziantep, Ramazan Bayramı ,Gaziantep
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKA’dan Ramazan Bayramı mesajı

Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve milletimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, “Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramı’nı geleneksel bayram ziyaretlerimizden uzak, evlerimizde geçirecek olsak da, milletçe bu bayramın coşkusunu gönülden yaşayacağımıza inanıyorum. Ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız zor günleri hep birlikte atlattığımız, tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük isteğimizdir.”dedi

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Bayramın ülkemize ve milletimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Sofuoğlu şunları söyledi:

“Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı bu yıl kurduğumuz iftar sofralarında buluşamadığımız farklı bir Ramazan ayı geçirdik. Salgın nedeniyle sakin ve sessiz geçirdiğimiz Ramazan Ayı’nı tamamlayıp bayrama kavuşmanın buruk mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına katkı veren özel günlerdir. Ancak biz ne yazık ki, bu bayramı diğer bayramlardan farklı olarak Covid-19 salgını nedeniyle getirilen sokağa çıkma yasağından dolayı evimizde kutlayacağız. Büyüklerimizin elini öpemediğimiz, sevdiklerimize sarılamadığımız bir bayram yaşayacak olsak da, sevdiklerimizi görüntülü arayarak bayramın coşkusunu gönülden hissedeceğiz. Böylesi zor günlerden geçerken, ortak değerlerimizin bizleri birbirimize daha da yakınlaştıracağına inanıyorum. Bu bayram eksik geçse de, daha güzel sağlıklı bayramlarımız için sabırlı olmalı, kurallara uymalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk yoktur. Bu zor günleri de el ele vererek birlikte geride bırakacağız. Sağlığın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladığımız bu dönemde tek dileğimiz, dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız zor günleri hep birlikte atlattığımız, sosyal mesafe olmadan tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamaktır.”

SAĞLIĞINIZ İÇİN BAYRAMDA DA EKİP OLARAK GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede bu bayramda da halkın sağlığı için Gaziantep Özel ANKA Hastanesi olarak doktor ve sağlık

çalışanlarının görevlerinin başında olacaklarını söyleyen Sofuoğlu, “Bizler sağlıkçılar olarak bu özel günlerde de 7/24 mesaimizi devam ettireceğiz. Kovid-19 sürecinde sağlık çalışanlarımızın sorumlulukları çok büyük. Hem ailelerimize zarar vermemek hem de hastalarımızı tedavi etmek için çalışıyoruz. Bayram dolayısıyla hastane olarak tüm tedbirleri aldık. Hastalarımızın iyileşmesi için bayram, tatil, gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışan hekim ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, bayramın tüm insanlara önce sağlık olmak üzere huzur, mutluluk getirmesini diliyorum.”diye konuştu.

ANKA’dan Ramazan Bayramı Mesajı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ANKA’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin