“ANKARA YOLU 30 SANİYEYE İNECEK”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"ANKARA YOLU 30 SANİYEYE İNECEK"Gaziantep’ten bağımsız milletvekili aday adayı olan Selçuk Bulut “Hızlı trenle değil hızlı vekille Ankara yolu 30 saniyeye inecek” sloganıyla sosyal medyayı sallıyor.

Bağımsız Milletvekili aday adayı Bulut,  taşeron işçilerin, tüm emek ve alın teri dökerek çalışan emekçi insanların, ötekileştirilmiş insanların, unutulmuş insanların, garibanın kısacası gerçek halkın sesi, nefesi, neferi ve temsilcisi olarak yola çıktım diyor ve sosyal medyadan sıra dışı sloganlarla Gazianteplilere sesleniyor. İlginç sloganlardan bir kaçı

Gaziantep’e yeni bir umut,  umudun adı Selçuk Bulut”

“Yüzüklerin efendisi olmak için değil, yüreklerin efendisi olmak için geliyorum”

"ANKARA YOLU 30 SANİYEYE İNECEK"

“Gecekondu mimarı değil, gecekondu vekili olacağım”

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çalışan Bulut evli ve üç çocuk babası! Bulut kendisini şöyle tanıtıyor; “ Ben 1978 yılında Gaziantep’te doğum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Liseyi Şahinbey Atatürk lisesinde okudum. Üniversiteye ise halen veteriner sağlık bölümü öğrencisi olarak devam etmekteyim.  2004 yılından beri Gaziantep üniversitesi Şahinbey araştırma ve uygulama hastanesinde çalışmaktayım.”

Gazetemizin telefonla arayarak görüştüğü Bulut şunları söyledi; “Her seçim öncesi yalan yanlış vaatlerde bulunarak bu insanların kandırılmasına seyirci kalamazdım. Bu insanlar çok şey istemiyorlar, biraz ilgi, biraz sevgi ve gelecek güvencesi. Her sabah işten çıkarılma korkusuyla yaşamamak. Bu insanları temsil edecek mecliste siyasetçi göremediğim için ben bu yola baş koydum. Mücadelemi sonuna kadar vereceğim. Haksız yere kadrolaşmalar, atamalar olmasın istiyoruz. Hak eden hak ettiği yere gelsin.

NEDEN BAĞIMSIZ ADAY OLDUM BİLİYOR MUSUNUZ?

Günümüz siyasetinde gençlere yeterince şans tanınmıyor. Hemen hemen çoğu parti hep aynı kişiler ekseni etrafında dönüyor. Ya paranın gücüyle getiriyorlar sizi bir yere, ya da iktidarın gücüyle. Biz bir yere gelmek istiyorsak halkın gücüyle gelmek istiyoruz. Çünkü en büyük güç halktır. Ne zamanki siyasi partiler gençlere yönelik yatırım yapar, kendilerini yeniler, bizde ona göre mücadelemizi ve desteğimizi veririz.

“ULAŞILMAZ OLMAYACAĞIM”

Diğer milletvekilleri gibi ulaşılmaz olmayacağım. Telefon numaramı değiştirmeyeceğim, evimi bile götürmeyi düşünmüyorum. Diğerleri gibi Gaziantep’e ihanet etmeyeceğim. Bu hemşerilerimin oyuyla meclise girip, sonrada bu insanlara sırt dönmeyeceğim. Memleketim insanının yanında olacağım. Onların içinde kalacağım sıradan bir vatandaş gibi. Onlarında rahatlıkla mecliste bir kardeşimiz veya evladımız var demelerini sağlayacağım. Şimdiye kadar oy verdikleri hangi vekile ulaşabiliyorlar? Vekili bırakın sekreterine bile ulaşamıyorlar. Biz bu bozuk düzeni yıkacağız. Kapımız herkese açık olacak. Diğerleri gibi sadece zengin ve sosyete düğünlerine toplantılarına katılmayacağız. Her kesimi kucaklayacağız. Her daim halkın içinde olacağım. Gaziantep’e dışarıdan torpille atamayla gelen vekil değil, Gaziantep’e bu memleketin suyunu ekmeğini yiyip içerek büyüyen vekil lazım diyorum. Bu Selçuk olsun demiyorum. Ahmet veya Mehmet olabilir. Bizler Karayılan’ların, Şahinbey’lerin torunuyuz. Atalarımızın mücadeleci ruhuyla çıktık bu yola. Desteklerini esirgemesinler yeter. Mecliste memleketimi en iyi şekilde temsil edeceğime namus ve şeref sözü veriyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“ANKARA YOLU 30 SANİYEYE İNECEK”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin