Ankas defansını sağlamlaştırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) Gaziantep temsilcisi Ankas İstiklalspor, 2018 – 2019 sezonu öncesi transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Bordo – Mavili ekip bir taraftan kamp çalışmalarına devam ederken, diğer taraftan ise takviyelerini sürdürüyor.

 Ankas İstiklalspor, Gaziantepspor alt yapısında yetişen ve geçen sezon Şehitkamil Belediyespor’da forma giyen 1997 doğumlu Abdullah Ceylan’ı renklerine bağladı.

 KENDİ DEĞERLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ

Teknik ekip ile birlikte belirledikleri eksik mevkilere takviyeler yapmaya devam ettiklerini ifade eden Ankas İstiklalspor kulüp başkanı Alaettin Atalar, “Defansın göbeğinden görev yapan 21 yaşında ki futbolcu Abdullah Ceylan kardeşimiz ile anlaşma sağladık. Transferlerimizi mümkün olduğu kadar Gaziantep şehrinde yaşayan genç futbolculardan ağırlıklı olarak yapmaya özen gösteriyoruz. Amacımız bu şehrin evlatlarını bulundukları konumdan daha üst seviyelere taşımaktır. Abdullah Ceylan’da Gaziantepspor’da yetişmesinin ardından son üç sezon Şehitkamil Belediyespor ile BAL ligi tecrübesi yaşadı. Umut ediyoruz ki başarısını bizde de devam ettirir ve profesyonelliğe adım atar. Her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasını yaptı.

 

MÜCADELE VERECEĞİZ

Kendisine kapılarını açan Ankas İstiklalspor yönetimine ve teknik direktör Salih Karalar’a teşekkür eden genç defans oyuncusu Abdullah Ceylan, “Bana olan güvenlerini boşa çıkartmamak adına daha çok çaba sarf edeceğim. Ankas İstiklalspor ilk defa BAL liginde mücadele edecek. Bizlerde formasını giydiğimiz takımımızı en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ankas defansını sağlamlaştırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin