Ankas evinde güldü 3 – 1

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gaziantep Ankasspor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında evinde konuk ettiği Elbistanspor’u mağlup etti. 3 – 1

 Gazikent stadyumunda oynanan mücadele de Bordo – Mavili ekip, geriye düşmesine rağmen sahadan galibiyetle ayrılarak ikinci yarıya 3 puanla başladı.

 Gaziantep Ankasspor’u galibiyete taşıyan goller 40’ıncı dakikada Furkan Uncuer, 80’inci dakikada Muhammet Reşit Çelik ve 85’de Cafer Akpak’dan geldi. Bordo – mavili ekip elde ettiği galibiyetle puanını 29 yaparak ligde üçüncü sıraya yükseldi. Temsilcimiz, Adıyaman 1954 sporun puan kaybettiği haftada lider ile arasında ki farkı 6’ya düşürerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

 MORAL OLDU

Ankas evinde güldü 3 – 1

Devre arasını sürekli çalışarak geçirdiklerini söyleyen Gaziantep Ankasspor kulüp başkanı Alaettin Atalar, “Teknik ekibimiz ve futbolcularımız soğuk havaya rağmen antrenmanlarını aksatmadan devam ettirdiler. Kamp yapma fırsatımız olmadan ikinci yarıya hazırlandık ve aramızdan iki önemli futbolcumuzun ayrılması dengeleri sarssa da böyle bir atmosferde geriye düştüğümüz maçtan galibiyetle ayrılmak moral oldu. Bundan sonra önümüzde oynayacağımız 9 lig maçımız kaldı. İnşallah bunların tamamından da galibiyetlerle ayrılarak hedefimize ulaşırız” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ankas evinde güldü 3 – 1

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin