Ankas sapasağlam

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgesel Amatör Ligde Gaziantep’i temsil eden Ankas İstiklalsporlu futbolcular, genel sağlık kontrolünden geçti.

 Bu sezon Ankas İstiklalspor’un sağlık sponsoru olan Özel Kemal Bayındır Hastanesinde sağlık kontrolünden geçen Bordo – Mavili futbolcular sapasağlam çıktı.

 SAĞLIKLARI YERİNDE

Yeni sezona elde ettiği galibiyetlerle başlayan Ankas İstiklalspor’un başarısını kutladıklarını söyleyen Özel Kemal Bayındır Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mahmut Sertpolat, “Gaziantep’i başarılı bir şekilde temsil eden kulübümüzün teknik ekip ve futbolcularının daha da iyi seviyelerde olacağına inanıyoruz. Bu sene Ankas İstiklalspor’a sağlık desteği veriyoruz. İnşallah sakatlık yaşamadan sağlıklı bir sezon geçirirler. İyi başladıkları sezona umut ediyorum son haftaya kadar başarılarını devam ettirirler. Bu arada sporcuların ve teknik ekibin yapılan sağlık kontrollerinde hepsinin gayet sağlıklı oldukları belirlendi” dedi.

Ankas sapasağlam

 

KEMAL BAYINDIR YANIMIZDA

Bu sezon öncesi Özel Kemal Bayındır Hastanesi ile yapılan görüşmeler neticesinde sağlık sponsorumuz oldular diyen Ankas İstiklalspor kulüp başkanı Alaettin Atalar, “Geçen sezon da yine Özel Kemal Bayındır hastanesi kulübümüze önemli katkılar sunmuştu. Sadece bizlere değil Gaziantep’te ki bütün amatör kulüplere verilen destek gerçekten takdire değerdir. Bu sezon da özel sponsorumuz olarak yanımızda yer aldılar. Başta Özel Kemal Bayındır Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mahmut Sertpolat olmak üzere bütün personellere gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı kulübüm adına teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ankas sapasağlam

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin