Antep Savunmasının En Önemli Eserleri Tanıtıldı

featured
Antep Savunmasının En Önemli Eserleri Tanıtıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antep Savunmasının En Önemli Eserleri Tanıtıldı

Şehitkamil Belediyesi tarafından hizmete sunulan Antep Savunmasının önemli kaynakları olan Gaziantep Savunması, Ayıntab Amerikan Koleji Son Başkanın Hatıraları ve Arkeolojik çalışmalar ile Gaziantep Kronolojisi eserlerinin kitap lansmanları yapıldı.
Şehitkamil Sanat Merkezinde düzenlenen lansmanda kitapların tanıtımı yapıldı. Lansmana Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kitap yazarları ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Lansmanda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Antep Savunmasının gelecek nesillere aktarılması için kitapların çok önemli olduğunu ifade ederek, “Göreve geldiğimiz itibaren Lohanizade’nin 21’inci kitabımızdı. Bugün 3 eser daha hizmete sunuluyor. Bu 3 eserle birlikte 24 eser hayata geçmiş olacak. Bu makamlar, süreli makamlardır. Allah, kısmet etti. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu teveccüh neticesinde 3 dönemdir bu koltukta görev yapma imkanımız oldu. Bu süreçler bitecek, yarın arkamızda güzel şeyler bırakmamız gerekiyor. Özellikle de Gaziantep’in kültür ve sanat hayatına yönelik olarak yazılı kaynakların bırakılması gerekiyordu. Gaziantep’in kurtuluşunun 100’üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde geçen sene başlatılan ‘işte bu yüzden etkinlikleri’ adı altında devam ettiğimiz bu çalışmalarda İnşallah sene sonuna kadar yeni eserleri de hizmete sunmuş olacağız. Aslında belirli periyotlarla bu işlerde yetkin olan arkadaşlarımızla çalışarak, sırf skora çalışmak değil de içerik noktasında gerekli olan eserlere ve uzmanı tarafından hayata geçirilen eserleri sunmak istedik. Bu eserlerin meydana getirilmesinde emeği olan hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bu eserleri gerçekten önemli görüyoruz. Lohanizade Gaziantep savunması için çok önemli bir kaynaktı. Hocamızın da bahsettiği gibi bunun sadeleştirilip hiç olmazsa okullardaki çocuklarımızın hepsinin rahatlıkla okuyabilecek hale getirilmesi bizim için önemli” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Antep Savunmasının En Önemli Eserleri Tanıtıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin