Antepia’da Satışlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antepia’da Satışlar Tüm Hızıyla Devam EdiyorGüneydoğu’nun en gelişmiş kenti Gaziantep’te Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı tarafından geliştirilen 3 bin 470 konutluk Antepia projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Projenin ikinci etabını oluşturan Yakut Mahallesi’nin bugüne kadar yüzde 60’ı satıldı. Her bütçeye uygun konutların yer aldığı Antepia’da, 117 metrekarelik 2+1 konutlar 205 bin 500 TL’den başlıyor. Projede ayrıca şirket bünyesinde yüzde 5’ten başlayan peşinatla 24 veya 55 ay vade farksız ödeme avantajı da yer alıyor.

Kış koşullarına karşın tüm hızıyla devam eden birinci etap Safir Mahallesi’nin inşasını yüzde 50 oranında tamamlandıklarından bahseden Paralel Yapı Genel Müdürü Hayri Özhelvacı, son dönemde gündemde olan ve düzenlemelerinde sona gelinen mütekabiliyet yasasının çıkmasıyla konut satışlarının artacağının altını çizdi.

1,2 milyar dolar ile GAP’tan sonraki en büyük yatırım olarak nitelendirilen Antepia projesi, proje alanının yüzde 85’ini oluşturan peyzaj alanları, 75 bin metrekarelik biyolojik göleti, eski Gaziantep mimarisinden ilham alan konutları ve sosyal alanlarıyla bölgedeki konut sektörüne yeni bir anlayış getirdi.

Antepia’da Satışlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

“Mütekabiliyetin aşılması Antepia’daki satışlarımızı da arttırır”

Antepia’da Satışlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor Satışa çıktığı günden bu yana Gazianteplilerin ilgisinden memnun olduklarını dile getiren Paralel Yapı Genel Müdürü Hayri Özhelvacı, “Satışlarımız ilk günden bu yana çok iyi gidiyor. Çevre illerden ve özellikle yurt dışında yaşayan Gazianteplilerden büyük ilgi görüyoruz” dedi. Yabancı yatırımcılardan da projelerine talep olmasına karşın mütekabiliyet esası nedeniyle konut satamadıklarına değinen Özhelvacı, “Mütekabiliyet esasındaki düzenlemelerde sona gelindi. Türkiye istikrarlı ekonomisi ile pek çok yabancı yatırımcı için cazip bir ülke. Yabancıya mülk edinmenin önünü açacak mütekabiliyet yasasının çıkmasıyla da konut satışlarının ciddi bir ivme kazanacağına inanıyoruz. Bu Antepia’daki satışlarımızı da arttıracaktır” dedi.

Her bütçeye uygun konut Antepia’da…
İlk etap Safir Mahallesi’nin satışlarının tamamlandığı projede, ikinci etap Yakut Mahallesi’nin satışları tüm hızıyla devam ediyor. Yüzde 60’si satılan Yakut Mahallesi’nde 117 metrekarelik 2+1 konutlar 205 bin 500 TL’den başlıyor. 3+1’in ise 271 bin 800 TL ve 4+1’in de 434 bin 500 TL’den başladığı projede, şirket bünyesinde yüzde 5’ten başlayan peşinat ve 1.370 TL’den başlayan taksitlerle 24 ay veya 55 ay vade farksız ödeme avantajı yer alıyor. Projenin ikinci etabında ayrıca, 870 bin TL ve 1,810 bin TL arasında satışa çıkan 5+2 ile 9+2 arasında değişen büyüklüklerde park, göl villaları ve yalılar da yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Antepia’da Satışlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin