Antik Konak’ta eğlence bitmedi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antik Konak’ta eğlence bitmediGönül Dostları Albümü ile büyük prestij kazanan yılların eskitemediği sanatçı Hüseyin Yıldırım Antik Konak’ta sahne aldı.


Antik Konak’ta yılbaşına özel düzenlenen programda sahne alan Hüseyin Yıldırım sevenleri ile buluştu. Hüseyin Yıldırım ve Murat Çalışkan’ın sahne aldığı geceye müzik severler ve yeni yılı kutlamak isteyen Gaziantepliler yogun ilgi gösterdi.

Yıldırım, “2012 yılının bittiği ve 2013’ün başlayacağı son saatleri değerli müzik severlerle geçirmekten son derece mutluyum. Gönül Dostları Albümünün 2012 yılında yapılan çok nadir albümlerden biri olduğunu söylemek isterim. Beş arkadaş çıkardığımız bu albüme destek veren herkese teşekkür ediyorum. Müzik severleri Antik Konağa bekliyoruz. 2013 herkese sağlık mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Antik Konak’ta eğlence bitmedi

2012’nin son saatlerini Hüseyin Yıldırım’ı dinleyerek geçiren Gaziantepliler Antik Konak’ta gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

Tüm Gaziantep genelinde, Yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşayan Gaziantepliler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenirken hiçbir tatsızlığın yaşanmaması gözlerden kaçmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Antik Konak’ta eğlence bitmedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin