“Antrenör Eğitim Programı” açılışı yapıldı

featured
“Antrenör Eğitim Programı” açılışı yapıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Antrenör Eğitim Programı” açılışı yapıldı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Gaziantep Şubesi (TÜFAD) tarafından düzenlenen Cuma Polat ve Nevzat Kara TFF C Lisans Grassroots C Lisans, Antrenör Eğitim programı açılışı gerçekleştirildi. Gaziantep Haber

TÜFAD tesislerinde düzenlenen açılış programına Gaziantep Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı  Zekeriya Efiloğlu, Gaziantep ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir, Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Gaziantep FK Ceo Erhan Yüksek, TÜFAD Yönetim Kurulu, üyeler antrenör adayları, sporcular ve basın mensupları katıldı.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Gaziantep Şubesi Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu, Eğitime 30 Aday Antrenörün katıldığına dikkat çekerek, kursun 10 gün süreceğini ve kurs bitiminde TFF C Lisans sahibi olacak Antrenörlerin Amatör Futbol Takımlarında görev yapacağını söyledi.

“Antrenör Eğitim Programı” açılışı yapıldı

Savcılıoğlu: “Teori ve Saha pratikleriyle gerçekleştirilecek eğitim programı sonunda adaylar TFF C Lisans sahibi olacak. Antrenörlerimiz bu belgeyle Amatör Futbol Takımların da görev alacaklar. 5 Kadın Antrenör kursiyerimiz var. Türkiye’de en fazla kadın antrenör yetiştiren derneğiz. Dernek olarak spora katkı sunacak birçok başarılı çalışmaya imza atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz. Katılım sağlayan tüm futbol paydaşlarımıza teşekkür eder, her geçen gün büyüyen ve gelişen futbol ailesinin bir parçası olmaktan, TÜFAD Gaziantep ailesi olarak gurur duyduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

Konuşmaların ardından kursa ismi verilen Merhum Cuma Polat’ın eşine ve Nevzat Kara’nın oğluna plaket takdim edildi.

Hatıra fotoğrafı çekildikten sonra yeşil sahada çalınan düdük ile eğitim startı verildi. Gaziantep Sağlık   

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Antrenör Eğitim Programı” açılışı yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin