Ara öğün için tatlı çözümler

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğumla başlayan ve insan vücudunun ihtiyacı olan tüm besin kaynağını içerisinde barındıran sütün en tatlı hali süt tatlılarıdır. Süt tüketimi az olan ya da sütü sevmeyenler için tatlı bir alternatif olan süt tatlıları 7’den 70’e herkes için sağlıklı bir ara öğün oluşturuyor.

Havaların ısınmasıyla beraber şerbetli ve hamurlu tatlılar yerini protein, kalsiyum, A, B1 ve B2 vitaminleri açısından zengin olan süt tatlılarına bıraktı. Her gün ara öğün olarak tüketilebilecek olan süt tatlılarının bir porsiyonu 1-3 yaş arası bebeklerde günlük süt ihtiyacının yüzde 15’ini, çocuklarda, hamile ve emziren kadınlarda yüzde 20’sini, yetişkinlerde ise yüzde 25’ini karşılıyor. Hafif ve sağlıklı atıştırmalıklarla enerji depolamak isteyenler soluğu Bolulu Hasan Usta’da alıyor.

Günlük olarak kendi çiftliklerinden topladığı süt ile en kaliteli malzemeleri birleştiren Bolulu Hasan Usta’da keşkülden fırın sütlaca, kazandibinden muhterikaya birbirinden lezzetli 15 farklı çeşit süt tatlısı bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ara öğün için tatlı çözümler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin