ARÇELİK A.Ş. BAŞARILI MÜHENDİSLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin patent lideri Arçelik A.Ş.’nin bu yıl 17.’sini düzenlediği ‘Buluş Günü’ Çayırova Kampüsü Spor Salonu’nda gerçekleşti. Teknoloji üretme ve yenilikçi ürünler geliştirme konusunda önemli başarılara imza atan 413 buluşçu mühendise ödül verildi.

Türkiye’nin patent lideri Arçelik A.Ş., Çayırova Kampüsü’nde düzenlediği 17. Buluş Günü’nde 413 başarılı mühendisini ödüllendirdi. Türkiye’den yurt dışına yapılan uluslararası patent başvurularının üçte birinden fazlasını gerçekleştiren, Dünya Fikri Haklar Örgütü’nün en çok uluslararası patent başvurusu yapan şirketler listesinde altı yıldır ilk 200 şirket arasında yer alan Arçelik A.Ş., teknoloji üretme ve yenilikçi ürünler geliştirme konusunda çalışanlarını ödüllendirerek yepyeni başarılara imza atmalarına olanak sağlıyor.

Törene katılan Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, konuşmasında 1991 yılında Arçelik Ar-Ge ekibinin kurulması ile beraber kendi teknolojisine hakim bir şirket haline dönüştüklerini ve o tarihten itibaren Arçelik’in uluslararası rekabetçilikte ön saflarda yer aldığını söyledi. Ebiçlioğlu, şöyle konuştu: “Uluslararası büyümemizde, uluslararası rekabetimizde ürün gamımızdaki ilkleri, enleri şirketimizin hepsi birbirinden değerli mühendisleri geliştiriyor. Onların buluşlarıyla tüketicimize fark yaratacak ürünler sunuyoruz. Bu da bizleri büyük başarılara götürmeye devam ediyor. 2009 yılında 6.6 milyar TL olan ciromuz bugün 12.5 milyar TL’ye ulaşmış durumda. 2 katı bir büyümeden bahsediyoruz. Türkiye’nin patent şampiyonu şirketimizin Ar-ge ve inovasyon alanındaki başarılı çalışmalar ile bu noktaya geldiğinin bilincindeyiz.”

Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Hakan Bulgurlu törende yaptığı konuşmada Arçelik A.Ş.’nin önümüzdeki dönemde çok önemli hedefleri olduğunu ve bu hedefleri gerçekleştirebilmenin tek yolunun da ürünlerde fark yaratmak olduğunu söyledi. Bulgurlu: “Tamamen yenilikçi, tüketicinin hayatında fark yaratan özellikleri ürünlerimize katıyoruz. Bunun için Ar-Ge birimimizin ve mühendislerimizin çalışmalarının öneminin hepimiz farkındayız. Biz Ar-Ge’ye çok ciddi kaynak ayırıyoruz. Önümüzdeki dönemde, tüm bu süreçlerimizde gerekli olacak transformasyon ve dijital dönüşüme odaklanacağız. Coğrafi olarak da gittikçe genişliyoruz. Yeni Ar-ge ofisleri açmaya ve bu alandaki yatırımlarımızı artırmaya hızla devam edeceğiz” dedi.

ARÇELİK A.Ş. BAŞARILI MÜHENDİSLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ARÇELİK A.Ş. BAŞARILI MÜHENDİSLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin