Arıkan, “Antep Savunması onurlu bir direnişin sembolüdür”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı İslim Arıkan 25 Aralık Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Antep Savunması, Antep halkının tüm imkansızlıklarına rağmen, düşman işgaline karşı, 11 ay süren amansız bir mücadele ile onurlu ve muhteşem bir direnişinin sembolüdür.

6317 vatan evladını şehit veren, tarihin şanlı sayfalarında yerini almış bu mücadele ile Gazi Mustafa Kemal’in başkanlığında, Türkiye Büyük Millet Meclisi 6 Şubat 1921 tarihinde aldığı kararla Antep´e “Gazi” ünvanını vermiştir. Gazilik ünvanını layıkıyla taşıyan Gaziantep, Ülkemizin kalkınma ve gelişmesine katkı sağlamaya devam etmektedir.

25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yılında, canı pahasına vatanın kurtuluşu ve bölünmez bütünlüğü için mücadele eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi, rahmet, minnet ve saygı ile anıyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Arıkan, “Antep Savunması onurlu bir direnişin sembolüdür”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin