AŞK ENGEL TANIMIYOR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AŞK ENGEL TANIMIYOR!“İyi ki Sakatım, iyi ki seninle evliyim”

Gaziantep Engelsiz Yürekler Gecesi’nde Emrullah Maksom 27 yıllık eşinin hem anneler gününü kutladı hem de iyi ki sakatım ve seninle evliyim diyerek aşkını ilan etti.

Güneş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ramazan Taşkın’ın organizasyonunu yaptığı Engelsiz Yürekleri 2. buluşmasında heyecanlı dakikalar yaşandı. Royal Otel’de düzenlenen gecede şiir okuması için kürsüye çağrılan Emrullah Maksom Gaziantep Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’dan destek alarak eşini çok sevdiğini ve ona hala âşık olduğunu söyledi. Uğur Turan’ın konuşmasının ardından şiir okumak için hazırlanan Maksom “ Ben kaymakamımızın konuşmasından cesaret alarak eşimi çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Üç çocuk yetiştirdim üçü de üniversite okudu. Yıllar geçti ama hala eşime aşığım. İyi ki varsın, iyi ki dünyaya sakat gelmişim “seni seviyorum aşkım” Anneler Günün kutlu olsun” dedi.

Maksom’un konuşması üzerine sahneye çağrılan eşini sarılarak öpen ve anneler gününü kutlayan engelli Emrullah Maksom geceye katılanlar tarafından alkışlandı. Duygulu anlar yaşayan eşi iyi ki sende benimlesin ve hayatım da varsın diyerek eşine sıkı sıkı sarıldı.

AŞK ENGEL TANIMIYOR!

Duygulu anların yaşanmasına sebep olan sahne herkesi derinden etkiledi ve her ne olursa olsun sevginin gücünü gösterdi.

NARKOZ HABER

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AŞK ENGEL TANIMIYOR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin