ASKF’DEN GAZİANTEPSPOR’A DESTEK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ASKF’DEN GAZİANTEPSPOR’A DESTEK

Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdulkadir Gözegir, hafta sonu oynanacak Gaziantepspor-Orduspor maçının kırılma noktası olduğunu belirterek tüm Gazianteplilerin maça gelerek destek vermesi gerektiğini söyledi.

Gaziantepsporu’un Orduspor ile Pazar günü oynayacağı maçın kırılma maçı olduğunu belirten ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir, tüm Gaziantepliler’in maça gelerek Gaziantepspor’a destek olmalarını istedi.  Kamil Ocak Stadı’nda Pazar günü sat 13:00’da oynanacak Gaziantepspor-Orduspor maçında, Gaziantepspor’a destek olmak için Federasyon yönetimi olarak maça gideceklerini, hatta maçı olmayan amatör kulüpleride maça götürmek için girişimde bulunacaklarını vurgulayan ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir, “Gaziantepspor bu sezon kötü bir süreçten geçiyor. Ligin bitimine kısa bir süre kaldı. Puan cetveline baktığımızda tehlikeyi hissetmeyi bırakın, tehlikenin içindeyiz. Gaziantepspor’u bu durumdan kurtarmak hepimizin görevi, kent olarak elimizi taşın altına koymak zorundayız. Süper Lig’de en uzun süre kalan takımlardan birisi olan Gaziantepspor’un Bank Asya 1. Ligi’ne düşmesi hepimizi üzer. Marka şehrin, marka takımı olan Gaziantepspor’un Süper Lig’deki varlığını devam ettirmesi için kalan maçlarını kazanması gerekiyor. Bu maçlardan biriside Orduspor karşılaşması. Bu Pazar işimizi, pikniğimizi bir tarafa bırakıp, Kamil Ocak Stadı’nda Gaziantepspor’un yanında olmalıyız. Taraftarlarında desteğiyle Gaziantepspor bu sıkıntıdan kurtulacaktır. Yeterki desteğimizi eksik etmeyelim” dedi.

ASKF’DEN GAZİANTEPSPOR’A DESTEK
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ASKF’DEN GAZİANTEPSPOR’A DESTEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin