ASKF, UZER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ASKF, UZER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİASKF Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Gözegir, Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜFAD Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu ve eski sporcular ve temsilcileri AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer’i makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer’e hayırlı olsun ziyaretine giden Gaziantep spor temsilcileri Gaziantep’in hızlı büyüyen bir şehir olduğunun altını çizerek sporda da aynı oranda büyümesinin sağlanması için ne gerekiyorsa yapılmasının gerektiğini belirttiler.

ASKF Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Gözegir, “ Öncelikle yeni dönem göreviniz hayırlı olsun. Cuma Reyhan’dan aldığımız bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz. Bir birliktelik oluşturduk ve her geçen gün daha çok güçleniyoruz. Biz Ankara’da oturacak sandalye bulamazken şimdi artık yerimiz ayrılır hale geldi. TASK’ta bir delegemiz var ve söz sahibiyiz. Bu bizim için çok önemli fakat şehrimizde spor sahalarının daha çok arttırılması gerekiyor. Burada yerel yönetimlere çok büyük görevler düşüyor. Bakıyorsunuz bazı illerde mesela Zonguldak 130 amatör takımı varken biz Büyükşehir olarak henüz bu yıl 70 takım sahibiyiz. Tesis bakımızdan en fakir bölge bizim bölgemiz yani Şahinbey! Bu konuda sağ olsunlar belediye başkanlarımız bizi üzmüyor ve çok destek veriyorlar fakat sahalarımız ve spor komplekslerimiz çok yetersiz. Yıl içerisinde 6 ilçede 4 çim saha yapılırken 2 ilçemizde de var olan 2 sahayı yeniden tadilat yaparak amatörlerin ve sporseverlerin hizmetine sunduk. Futbol Federasyonu ilimize çok ciddi destekler veriyor. Bunu olumlu yönde kullanmalıyız” diyerek Gaziantep’in hızla gelişen bir il olduğunu ve bu hızlı büyümenin spor alanında da yakalanması gerektiğinin altını çizdi.

Uzer, siyasi irade olarak tüm desteği sağlayacağını belirterek, “Ben buraya oturdum ve kendi kapımı temizlemekle yükümlüyüm. Şehrimizin amatör kulüplerinin artması sporda büyük başarılara imza atmak, bizim için elbette çok önemlidir. Ama sizin görüş ve düşünceleriniz bizi yönlendirecektir. Bu anlamda bölgesel liglerin şehrimizde oynaması için yeni sahaların yapılması gerekiyor. Aynı zamanda Mahalli Futbol Takımların yıllardır top oynadığı Devlet Demir Yollarının sahası da elden geçmesi gerekiyor. O saha Devlet Demir Yolları’ndan kiralamak sureti ile çim saha haline getirilerek sporcularımızın hizmetine sunabiliriz. Önümüzdeki süreçte bu konuda da yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette birliktelik sağlanarak önümüzdeki süreçte Gaziantep sporuna nasıl katkı sağlanacağı konusunda tekrar bir araya gelineceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ASKF, UZER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin