Ataması yapılmayan öğretmenler CHP’yi ziyaret etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ataması yapılmayan öğretmenler CHP’yi ziyaret etti“Tek umudumuz CHP kaldı”

Ataması yapılmayan öğretmenler,  CHP il başkanlığını ziyaret ederek, il başkanı Sait Köse ve il yöneticileri ile görüştü. Ataması yapılmayan bir grup öğretmen adına konuşan Gökhan Kalkan, Nisan ayında 40 bin atama beklediklerini belirtirken, “ CHP dışında bir umudumuz kalmadı. Sesimizi duymanızı ve duyurmanızı istiyoruz. Bu amaçla gelip, sizlerle tanışmak destek olmanızı rica etmek istedik” dedi.

Bir grup ataması yapılmayan öğretmen, CHP İl Başkanlığı’na gelerek, İl Başkanı M.Sait Köse ve il yöneticileri ile görüştü. Grup adına konuşan Gökhan Kalkan, “Öğretmen olarak mezun olduk. Atamamız yapılmadığı için sözleşmeli öğretmen olarak çalışıyoruz. Taşeron işçiyiz, ikinci sınıf vatandaşız. Bizler branş öğretmenleri olarak atanamazken, pek çok işletme mezunu insan öğretmenlik yapıyor. Bizler bu haksızlığın düzeltilmesini istiyoruz. Sesimizi duymanızı ve duyurmanızı istiyoruz. Bu amaçla gelip, sizlerle tanışmak destek olmanızı rica etmek istedik. Artık CHP’den başka umudumuz kalmadı.” dedi.

“Çare CHP”

Sorunlarının çaresinin CHP iktidarı olduğunu söyleyen CHP il başkanı Sait Köse; “ Sizlerin çaresi bizleriz. CHP iktidarında işsiz üniversite öğrencisi kalmayacak. Bizler sizlerin sesi olacağız. Bu ülke atanamayan 300 bin öğretmenin atamasını çok rahat yapar. Bizim ülkemizin bu gücü vardır. İktidar olaylara siyasi baktıkları için çözüm olmuyorlar. Madem öğretmen ihtiyacı yoksa neden eğitim fakülteleri  açılıyor. Vatandaşlarımızın artık gerçekleri görmesi gerekiyor. Öğretmenin ataması yapılmıyor, sonra Gaziantep için konuşacak olursak 7 bin sözleşmeli öğretmen alınıyor. Sözleşmeli olarak bu insanlara görev verebiliyorsan, atamalarını da yapabilirsin. Biz iktidara geldiğimizde bu sorunun çözümü için somut adımlar atacağız.” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ataması yapılmayan öğretmenler CHP’yi ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin