“Atatürk’ün Vizyonuna Sahip Çıkmak Hepimizin Sorumluluğudur”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"Atatürk’ün Vizyonuna Sahip Çıkmak Hepimizin Sorumluluğudur"Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının” 95. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bartık ve Yener yayımladıkları mesajda Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı 19 Mayıs gününü Soma’da yaşanan maden kazasından dolayı buruk bir şekilde kutladıklarını ifade ettiler. Bartık ve Yener “Atatürk’ün Cumhuriyetimiz için belirlediği vizyona sahip çıkmak hepimizin en önemli sorumluluğudur” dedi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bartık ve Yener, 13 Mayıs 2014 günü Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasından dolayı 19 Mayıs’ı buruk bir şekilde kutladıklarını ifade ettikleri mesajda şunları kaydettiler:

“Milletimizin kaderini değiştiren tarihi adımın atıldığı 19 Mayıs’ı ne yazık ki bu yıl Soma’da yaşanan elim kazadan dolayı buruk bir şekilde kutluyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 günü başlattığı hareket Türk Milleti’nin tarihinde önemli bir dönüm noktası olmuş ve Türkiye Cumhuriyetinin temelleri atılmıştır. Atatürk’ün,  Cumhuriyetimizin geleceğini inşaa etme görevini gençlere vermesi ülkenin ancak gençler sayesinde kalkınacağını öngören ve yüzyıllar boyu bu vatana kılavuzluk edecek güçlü bir vizyondur. Bu önemli vizyona sahip çıkmak hepimizin en büyük sorumluluğudur.

Bu bağlamda, Cumhuriyetimizi ve istiklalimizi koruyup kollayacak, zamanlarını, enerjilerini, potansiyellerini bu yolda kullanacak ve bu ülkeyi dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına taşıyacak gençler yetiştirmek zorundayız. Gençlerimizin evrensel değerleri içselleştirerek, sevgi, barış ve hoşgörü anlayışı içinde üstlendikleri görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceklerinden şüphemiz yok.

Tüm vatandaşlarımızın ve üyelerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, bu özel günde bizlere bağımsız ve özgür bir ülke bırakan başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, bütün şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Atatürk’ün Vizyonuna Sahip Çıkmak Hepimizin Sorumluluğudur”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin