ATEŞ ALİ GEFEDER’İ ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATEŞ ALİ GEFEDER’İ ZİYARET ETTİ“Telli Turnam Toroslardan” albümü ile büyük çıkış yakalayan Antalyalı sanatçı Gaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Kurtlar Vadisi dizisine yaptığı“ Kurtların Vadisinde” isimli parçası ile gönülleri fetih eden sanatçı konser için geldiği Adana’dan Gaziantep’e geçerek Gaziantep’te yeni kurulan GEFEDER’i ziyaret etti.  Ege sevdalısı olduğunu söyleyen sanatçı, Türkiye’nin her yerinde başka güzellikler ve başka kültürler tanıdığını ve tüm bu değerlere sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Ateş “Geçen yıl yaptığım albümümde ölümsüz kahramanlarımızdan “Kara Yılan” türküsünü büyük keyifle okudum. Gazi şehrimizden okuduğum bu türküyü sizlere armağan ediyorum. İnşallah Gaziantep’ten destek alırsak bu parçaya burada klip çekmek isterim.  Gaziantep’te yaşayan sevgili dostum Mezine Sırakaya’nın da başkanlığını yaptığı Egeliler Derneğini ziyaret etme fırsatı buldum. Burada ve Güneydoğuda Egelilerin de yaşadığını unutmamak gerekir. Ben tüm Türkiye’ye, Gazianteplilere ve Gaziantep’te yaşayan Egelilere selam olsun diyor, bu derneğin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kendilerine de elimden gelen her türlü desteği sağlayacağımı belirtmek isterim” dedi.

GEFEDER Başkanı Mezine Sırakaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “ Sanatçımızı uzun yıllardır tanıyorum. Kendisi hem iyi bir sanatçı hemde iyi bir bestekardır. Adana’da verdiği konserin hemen ardından kalkıp buralara kadar bizi ziyaret etmek için gelmesi bizi mutlu etti. Gaziantep’te yeni kurulan Gaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini kurmuş olmamızdan duyduğu memnuniyeti bizimle paylaşması önemli! Çünkü derneğimizin kurulması ile birlikte batı illerinden birçok telefon alıyoruz. Bizi arayıp tebrik eden tüm herkese teşekkür ederim. Ali Ateş beyinde ifade ettiği gibi kültürlerimize sahip çıkmalıyız bizde burada bunu inşallah başaracağız, tekrar teşekkür ederim” dedi.

Uzun süren sohbetin ardından Alanyalı sanatçı Ateş Ali söylediği Ege Türküleri ile dernek üyelerini mest etti.

SANATÇI KİMDİR

1964 Yılında Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinin Ortakonuş köyünde doğdum. Müzik hayatım ilkokulda Metin Yılmaz isimli öğretmenimin beni keşfetmesiyle başladı. O saz çalardı ben söylerdim. Metin Yılmaz hocama da beni bu yolda emin adımlar atmamı sağladığı için çok teşekkür ederim. Okulum bittikten sonra Antalya’nın Alanya ilçesine geldim. Burada birçok iş yaptım taki 1983 İzmir’e gidinceye kadar. İzmir Fuar Göl Gazinosu Ses Yarışmasında ikincilik derecesi aldım. Daha sonra ise vatani görevim olan Askerlik görevimi yerine getirdim. Askerlik dönüşünden sonra Ankara’ya gittim. Birçok yerde saz dersi aldım. 1992 yılında “Ankara Yöresi” albümümü çıkardım. 1995 yılında ise “Merhaba” adlı albümümü yaptım. Ardından 1997 yılında “Akşamla”r isimli bir kaset daha çıkardım ve bu şarkıya bir klip çektim. 2004 yılında ise Kurtlar Vadisi adlı dizinin yapımcısı Osman Sınav ile tanıştım. Ve bu dizide rol alma şansını yakaladım.  “Kurtların Vadisinde” parçamla iyi bir çıkış yakalayarak “Telli Turnam Toroslardan” albümüm piyasalara çıktı. Birçok bestem ve şarkı sözüm var. Yeni albüm çalışmalarına başladım ve çok yakında sevenlerimle yeniden buluşacağız.

https://www.facebook.com/pages/Gaziantep-Egeliler-K%C3%BClt%C3%BCr-Yard%C4%B1mla%C5%9Fma-Ve-Dayan%C4%B1%C5%9Fma-Derne%C4%9Fi/508660125857289?ref=hl

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ATEŞ ALİ GEFEDER’İ ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin