ATKISINI ÇIKARDI ORTALIK KARIŞTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATKISINI ÇIKARDI ORTALIK KARIŞTIGaziantep’te bir vatandaşın, BDP’li gencin sarı,kırmız,yeşil renkli atkısını çıkarmak istemesi ile kısa süreli arbede yaşandı.

Gaziantep’te BDP “Öcalan’a özgürlük, Kürtlere Statü” mitingine tepki gösteren gençlerle köşe kapmaca oynayan güvenlik güçleri yorgun bir gün geçirdi.

Miting öncesinde Demokrasi meydanında toplanan gençleri dağıtan polis olay çıkmaması için var gücüyle çalıştı. Gün boyu mitinge tepki gösteren gençlerin kimliklerini toplayan polis uzun bir liste yaptı. Miting dağılırken ara sokaklara dağılan gençler yeniden sahneye çıktı.

Zaman zaman yoldan geçen araçların, tepkili gençlere korna sesiyle eşlik etmesi gözlerden kaçmadı. Face üzerinden örgütlenen grupların Demokrasi Meydanında toplanmasını engelleyerek herhangi bir olay çıkmasını önlemeye çalışan polis vatandaşı sakinleştirmeye çalışsa da zaman zaman sinirlerine hâkim olamadı.

ATKISINI ÇIKARDI ORTALIK KARIŞTI

Polis Mitingden çıkan bir gencin boynundaki atkıyı çıkarmak isteyen gence müdahale etti. “Çıkar o atkıyı, takmayacaksın diyerek mitinge katılan BDP’li gence saldıran şahısla polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. Olayı duyan bir grup BDP’li gençler miting alanından çıkarak arkadaşlarına destek için sloganlar eşliğinde Kamil Ocak Stadyumuna kadar geldi. Polisin müdahalesi ile karşılaşan gurubu miting alanına gönderen polis yaşanabilecek olayların önüne geçmeyi başardı. BDP’li gençler “ Kürdistan TC itlerine mezar olacak” sloganları ile miting alanına geri döndü.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ATKISINI ÇIKARDI ORTALIK KARIŞTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin