Avrupa Birliğinin Altın Çocukları Seçkin Koleji’nden

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemiz ile Avrupa Birliğinin mali iş birliği kapsamında finanse edilen ve Bakanlığın faydalanıcısı olduğu “Öğrenciler Avrupa Birliğini Öğreniyor Projesi”, 26 Aralık 2014 tarihinde AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü uhdesinde uygulamaya konulmuştu.

Amacı “10-18 yaş aralığında bulunan öğrencilerin Avrupa Birliği’nin değerleri, politikaları ve temel haklara yönelik uygulamaları konusundaki bilgi düzeyini eğitim faaliyetleri yolu ile artırmak” olan proje kapsamında yapılan bilgi yarışmasında Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri Gaziantep 1.si oldu.

10 Temmuz tarihinde Gaziantep Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılan “Öğrenciler Avrupa Birliğini Öğreniyor” Projesi yarışmalarının ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Tüfekçi, dereceye giren öğrenciler, okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı. İl 1.si olan Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinden Ahmet Gülçubuk, Onur Özuğur, Barış Sofuoğlu, Salih Ağaçkesen’e ödüllerini Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz takdim etti.

Almış oldukları il 1.liği derecesiyle ilgili açıklama yapan Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Sevgi Tezgör; AB’ye aday bir ülke olarak Türkiye için en önemli konulardan birisi adaylık sürecimiz ve tam üyelikle ilgili doğru bilgiler edinmektir. Bu yarışma ile öğrencilerimiz AB değerleri, temel haklar ve politikaları hakkında bilgi sahibi oldular. Zaten yarışmanın amacı da AB hakkında bilgi sahibi olup farkındalık yaratmaktır. Öğrencilerimizin Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye finalinde de il 1.si olarak göğsümüzü kabartan öğrencilerimizi ve desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimizi kutluyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Avrupa Birliğinin Altın Çocukları Seçkin Koleji’nden

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin