Polisgücü Avrupa devler ligine ev sahipliği yapacak

featured
Polisgücü Avrupa devler ligine ev sahipliği yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polisgücü Avrupa devler ligine ev sahipliği yapacak

Avrupa Salon Hokeyinde en iyiler arasına adını yazdıran Gaziantep Polisgücü, devler ligine ev sahipliği yapıyor.
Kurulduğu günden bu yana bütün organizasyonlarda tek hedefi şampiyonluk olan Gaziantep Polisgücü, EuroHockey Indoor Club Cup 2022’de Avrupa’nın en güçlü 7 kulübü ile mücadele edecek. Ülkemizde ilk defa organize edilecek olan EuroHockey Indoor Club Cup 2022 şampiyonası 11 – 13 Şubat tarihlerinde Alanya Atatürk Spor Salonunda oynanacak. Gaziantep Haber

Türkiye’yi Avrupa’nın en üst liginde temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey takımı, Polonya’nın Poznan, Almanya’nın Rot-Weiss Koln, Avusturya’nın Post SV, Belarus’un HC Minsk, İspanya’nın Complutense, Rusya’nın Dinamo Elektrostal ve Hırvatistan’ın Hockey Klub Zelina takımlarıyla mücadele edecek.

Kırmızı – Beyazlı temsilcimiz turnuvanın ilk günün de saat 13.15’de Belarus’un HC Minsk takımı ile ikinci maçını ise saat 18.45’de Dinamo Elektrostal takımıyla mücadele edecek. İkinci günde saat 12.45’de Avusturya’nın Post SV takımı ile oynayacak. Diğer maçların ise saatleri henüz açıklanmadı.

Polisgücü Avrupa devler ligine ev sahipliği yapacak

 KADINLAR EUROHOCKEY INDOOR CLUB TROPHY’DE

Gaziantep Polisgücü 11 – 13 Şubat tarihleri arasında Alanya’da Euro Hockey Indoor Club Cup 2022’nin yanı sıra yine aynı şekilde 18 – 20 Şubat tarihleri arasında EuroHockey Indoor Club Trophy 2022 Women’a ev sahipliği yapacak.

Kırmızı – Beyazlı temsilcimiz, Kadınlar Salon Club Trophy Şampiyonasında İngiltere’nin Buckingham HC, İrlanda’nın Railway Union HC, Avusturya’nın SV Arminen, İskoçya’nın Clydesdale Western ve Çekya’nın SK Slavia Prague takımları ile karşı karşıya gelecek.

Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı EuroHockey Indoor Club Cup 2022’nin ilk maçını 18 Şubat 2022 tarihinde saat 13.30’da Çekya’nın SK Slavia Prague, ikinci maçını ise saat 18.30’da SV Arminen takımları ile mücadele edecek. İkinci gün ise saat 11.00’de İskoçya’nın Clydesdale Western, saat 18.30’da İrlanda’nın Railway Union HC takımı ile oynayacak. Temsilcimiz son maçını ise 20 Şubat 2022 saat 13.00’de İngiltere’nin Buckingham HC takımı ile son maçını oynayacak.

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEĞİZ

Erkekler Salon Hokeyinde her sene Avrupa’da lig atlayarak en üst lig olan EuroHockey Indoor Club Cup’ta mücadele etmeyi hak kazandıklarını söyleyen Gaziantep Polisgücü kulüp başkanı Mehmet Kaplan, “Tabi ki burası şampiyonlar ligi ve Avrupa’nın en güçlü 8 kulübünün mücadele edeceği bir lig. Biz ise Türkiye’yi şampiyonlar liginde en iyi şekilde temsil etmek için yine elimizden gelenin en iyisini yaparak ülkemize bu alanda da kupayı getirmek istiyoruz. Teknik ekibimiz ve sporcularımız bu turnuvaya en iyi şekilde hazırlanıyorlar. Umut ediyorum ki aynı başarıyı EuroHockey Indoor Club Cup 2022’de de sürdüreceğiz” dedi.

KADINLARDA İDDİALIYIZ

Erkeklerde olduğu gibi kadınlarda da Avrupa salon hokeyine ev sahipliği yapacaklarını aktaran Kaplan, “Kadın hokey takımımız da bu sene EuroHockey Indoor Club Cup 2022’nin en iyisi olmak adına turnuvada boy gösterecek. Her zaman olduğu gibi bu sezon da hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik ve kadromuzu olimpiyatlarda oynamış olan sporcuları transfer ederek güçlendirdik. İnşallah EuroHockey Indoor Club Cup 2022’nin şampiyonluk kupasını Türkiye’de tutacağız” açıklamasını yaptı. Gaziantep Sağlık   

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Polisgücü Avrupa devler ligine ev sahipliği yapacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin