BADMİNTON’DA 5. KEZ BİRİNCİ OLDULAR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BADMİNTON’DA 5. KEZ BİRİNCİ OLDULARGüney Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu, badmintonda üst üste 5.kez Gaziantep şampiyonu oldu.
Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu Küçükler Badminton Takımı finalde karşılaştığı Özel Mutafoğlu İlköğretim Okulu ‘nu 3-2 yenerek yenilgisiz şampiyonluğunu ilan etti. Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği okullar arası Küçükler Badminton Turnuvası Gaziantep ili geneli okulların katılımıyla gerçekleşti. Özel İdare Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda yapılan ve iki gün süren turnuvada, Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu Küçükler Badminton Takımı yaptığı tüm müsabakalar sonucunda namağlup unvanıyla birinci olarak kupayı okuluna götürdü ve üst üste 5’inci şampiyonluğunu elde etti.
Küçükler Türkiye Badminton Şampiyonası’nda Gaziantep’ı temsil edecek takımın belirlenmesi için yapılan turnuva çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu Badminton Takımı gurubu birincilikle bitirdikten sonra yarı finalde Bahçeşehir Koleji temsilcisini eledi ve finalde Özel Mutafoğlu İlköğretim Okulu ile karşılaştı. Müsabakayı 3-2 ile geçen Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu badminton takımı yenilgisiz birinci olarak Şubat ayında yapılacak olan Küçükler Türkiye Badminton Şampiyonası’nda Gaziantep’i temsil etmeye hak kazandı.
Okul Müdürü Süleyman Eski, takımlarının 5 kez üst üste Gaziantep şampiyonu olduğunu belirterek, öğrencilerin her türlü sportif etkinliğinde yanlarında olduklarını söyledi. Eski, “Takım halinde sene başından beri düzenli çalışan öğrencilerin bu başarıyı elde etmeleri, onların ne kadar çalışkan, sabırlı, yetenekli ve başarılı birer sporcu olduklarını gösteriyor. Türkiye şampiyonasında da öğrencilerimden aynı başarıyı bekliyordum.” dedi.
Beden Eğitimi Öğretmeni Tolgahan Çiftçi de, “Sene başından beri düzenli antrenman yapıyoruz. Sabırla çalışmalarımıza devam ettik ve emeğimizin karşılığını aldık. Öğrencilerimi gayretlerinden ve başarılarından dolayı tebrik ederim.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BADMİNTON’DA 5. KEZ BİRİNCİ OLDULAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin