Bağ evinde 10 kilo 880 gram esrar ele geçirildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağ evinde 10 kilo 880 gram esrar ele geçirildi

Gaziantep’te bir bağ evine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, narkotik köpeği Oskar’ın yoğun tepkisi üzerine evdeki dolapta yaptıkları aramada 10 kilo 880 gram esrar ele geçirdi. Bağ evinde 10 kilo 880 gram esrar ele geçirildi

Gaziantep‘in Şehitkamil ilçesinde bir bağ evine operasyon düzenleyen Arıl Jandarma Karakoluna bağlı ekipler, 10 kilo 880 gram esrar ele geçirdi. E.D.’ye ait bağ evinde yüklü miktarda uyuşturucu bulunduğu bilgisine ulaşan jandarma ekipleri çalışma başlattı. İstihbarat üzerine harekete geçen ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Evde arama yapan jandarmalara narkotik tespit köpeği Oskar da eşlik etti. Arama esnasında evin çocuk odasında bulunan bir dolaba Oskar tepki verdi. Oskar’ın yoğun tepki vermesi üzerine dolabın içinde detaylı arama yapan ekipler, 10 kilo 880 gram esrar, hassas terazi, 2 dizüstü bilgisayar ile bir cep telefonu ele geçirdi. Evinde bulunmayan şüpheli ikamet sahibi E.D.’nin yakalanması için çalışmalar devam ederken, şüphelinin dini nikahlı eşi R.K. gözaltına alındı.

 

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde bir bağ evine operasyon düzenleyen Arıl Jandarma Karakoluna bağlı ekipler, 10 kilo 880 gram esrar ele geçirdi. E.D.’ye ait bağ evinde yüklü miktarda uyuşturucu bulunduğu bilgisine ulaşan jandarma ekipleri çalışma başlattı. İstihbarat üzerine harekete geçen ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Evde arama yapan jandarmalara narkotik tespit köpeği Oskar da eşlik etti. Arama esnasında evin çocuk odasında bulunan bir dolaba Oskar tepki verdi. Oskar’ın yoğun tepki vermesi üzerine dolabın içinde detaylı arama yapan ekipler, 10 kilo 880 gram esrar, hassas terazi, 2 dizüstü bilgisayar ile bir cep telefonu ele geçirdi. Evinde bulunmayan şüpheli ikamet sahibi E.D.’nin yakalanması için çalışmalar devam ederken, şüphelinin dini nikahlı eşi R.K. gözaltına alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bağ evinde 10 kilo 880 gram esrar ele geçirildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin