Bahçeli, “ Sürprizlerimiz olur bekleyin”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

MHP Kurultayı’nı 19 Haziran’da toplayan muhaliflere yüklenen Bahçeli, “Kendileri çaldılar kendileri oynadılar. Vay zavallılar vay. Bu kadar mı alçaldınız.” dedi. Grup toplantısının ardından “muhalifleri ihraç” konusuna da değinen Bahçeli, “Medyanın bu yüksek desteği ile ihraç talebiyle birini göndersek kahraman yaparsınız, milletin başına bela olur.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerle ilgili disiplin süreci başlatılıp başlatılmayacağına ilişkin “Onun için o aklımda duruyor. Gereği ne zaman gerekiyorsa o zaman yapılacaktır” dedi. Bahçeli daha sonra “Sürprizlerimiz olur bekleyin” açıklamasını yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, ‘Sinan Oğan’la ilgili olarak Yerel Mahkemesinin verdiği itirazı Yargıtay reddetti. Nasıl değerlendiriyorsunuz. Adaylığının önü açılmış olmuyor mu bu durumda?’ sorusuna “MHP bu kişiyi ihraç etmiştir. 23’üncü Asliye Hukuk Mahkemesi Merkez Disiplin Kurulunun bu kararını bozmuştur. Sonra MHP Yargıtay’a başvurmuştur. Yargıtay’ın kararını beklemiştir. 2 Kasım 2015’ten bugüne kadar Yargıtay 18’inci Dairesinde bir karar oluşmamıştır. Eğer 10 Temmuz’a kadar Yargıtay bu kararı verirse üyeliğini tazeleriz. Ondan sonra da tüzük gereği ne yapacaksa yapar. Şimdi durumda bunu gerekiyor. Bizde yanılgı yok ama diğerleri biraz düşünmesi lazım” diye yanıtladı.

Bahçeli, “ Sürprizlerimiz olur bekleyin”

“3 TARAFIMIZ DENİZLERLE 4 TARAFIMIZ DÜŞMANLARLA ÇEVRİLİ”

Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının satır başları:

“Uluslararası ilişkileri ebedi dostluklar ve ezeli düşmanlıklar yoktur. 3 tarafımız denizlerle 4 tarafımız düşmanlarla çevrilmiş oldu! Bölgemizde yıldız olduk derken sönmüş volkana döndük!
Başbakan göreve geldikten sonra dostlarımızı çoğaltacağız demiştir.  Cumhurbaşkanı ‘nın kendimizden başka dostumuz yoktur sözleri Başbakan’ın sözlerini açığa düşürmektedir.
Pardon, yanlış oldu demekle bu kadar problemden kurtulmak bu kadar kolay mıdır?

“AKP GİRDİĞİ YOLDAN DÖNMÜŞTÜR”

AKP hükümeti girdiği yanlış ve karanlık yoldan derhal dönmelidir. Çünkü içi boş diklenmelerin zararını çeken  Türkiye’dir. Turizm sektörüne muhakkak destek verilmelidir.
Mülteci sorunu çetrefilli bir şekilde sorun olmaya devam etmektedir. Sabır ve tahammül gösterdik. Mülteci yığılmasının zararlarını sürekli dile getirdik, muhataplarımızı uyardık! Hükümet  kulağının üzerine yattı oralı olmadı!

“AVRUPA VİZESİNİ ALSIN BAŞINA ÇALSIN”

Türkiye Avrupa’nın sınır bekçisi mültecilerin toplanma kampı olarak görmüş Türkiye de bu duruma razı olmuştur. AB ile mülteci anlaşması milli onurumuzu ayaklar altına almıştır.
AB’nin PKK sevdasının kaynağı nedir? Onlar için terör Avrupa’yı kana bularsa kötü Türkiye’yi kana bularsa iyi! HDP Eş Genel Başkanı artık çok olmuştur!  Kandil ‘in AB şubesi bu denli haşır neşir olmaları küstahlıktır.Avrupa vizesini alsın başına çalsın.

“KENDİLERİ ÇALDI KENDİLERİ OYNADILAR, VAY ZAVALLILAR VAY”

Olağanüstü Büyük Kurultay’ı 10 Temmuz’da yapacağımızı açıklamamıza rağmen otel odalarına sığındılar. 70 yıllık siyaset hayatımızda bir ilki gerçekleştirdiler. Kendileri çaldılar kendileri oynadılar. Vay zavallılar vay, bu kadar mı alçaldınız? Tek maddelik tüzük değişikliği ile toplanabilen kurultayda 13 maddeyi nasıl değiştirdiniz? Açılması usulen mümkün olmayan kurultay açıldı, divan seçildi, tüzük maddeleri değiştirilmiş. Turist Ömer olsa hızınıza yetişemezdi.

Akyurt Ankara  il merkezi olmamasına rağmen kurultay için buranın seçilmesi yasa dışı olmamış mıdır? Yarın birileri Diyarbakır ‘da parti kurultayı toplamaya çalışırsa bu pirincin taşını kim ayıklayacak? Söylenecek çok söz vardır! 19 Haziran oyunu tam olarak deşifre edilmiştir. Temiz duygularla Ankara ‘ya gelen delege kardeşlerim oyunu görün, oyunun sinsiliğini ve kahpeliğini görün!

“BÜTÜN DAVA ARKADAŞLARIMI 10 TEMMUZ’DA ANKARA’YA BEKLİYORUM”

Pensilvanya’nın oyunlarına kanmayın. Davanın namusunu kendi namusum olarak biliyor, bu kutlu davayı müptezel ellere teslim etmeyeceğimi bir kez daha ilan ediyorum. Bütün dava arkadaşlarımızı 10 Temmuz’da Ankara ‘ya bekliyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bahçeli, “ Sürprizlerimiz olur bekleyin”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin