BAKAN ŞAHİN, MEDİCAL PARK’TA AKDOĞAN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAKAN ŞAHİN, MEDİCAL PARK’TA AKDOĞAN AİLESİNİ ZİYARET ETTİAile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’ın kardeşi Mustafa Akdoğan’ı tedavi gördüğü Medical Park Gaziantep Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Bir dizi ziyaret ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat koçer, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’ın kardeşi Mustafa Akdoğan’ı bir süredir tedavi gördüğü Medical Park Gaziantep Hastanesinde ziyaret ettiler.

Bakan Şahin ve beraberindeki heyeti hastaneye gelişlerinde Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve hastane yöneticileri kapıda karşıladı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Fatma Şahin hastalarla da yakından ilgilendi.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu bir süredir tedavi gören Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’ın kardeşi Mustafa Akdoğan’ın odasına giden Bakan Şahin ve beraberindeki heyet Akdoğan ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti ve Akdoğan’ın sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

BAKAN ŞAHİN, MEDİCAL PARK’TA AKDOĞAN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

BAKAN ŞAHİN, MEDİCAL PARK’TA AKDOĞAN AİLESİNİ ZİYARET ETTİNizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Ak Parti Gaziantep Milletvekillerinin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Bu gün burada geçmiş olsun ziyaretine gelerek bizleri onurlandıran başta Sayın Bakanımız Fatma Şahin Hanımefendiye, Ak Parti Milletvekillerimize, Sayın Valimiz Erdal Ata’ya, Emniyet Müdürümüz Sayın Ömer Aydın’a İl Başkanımız Ahmet Uzer ve Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ayrıca göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan ötürü Medical Park Hastanesine teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BAKAN ŞAHİN, MEDİCAL PARK’TA AKDOĞAN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin