BAKLAVA YEME YARIŞI SONUÇLANDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAKLAVA YEME YARIŞI SONUÇLANDIGaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ilgili pek çok kurum ve kuruluşun işbirliği ile bu yıl yedincisi düzenlenen Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında ‘Ödüllü Baklava Yeme Yarışması’ düzenlendi.

Şato Restaurant’ta düzenlenen yarışmaya Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, yarışmaya destek veren baklava temsilcileri ve çok sayıda davetli izleyici olarak katıldı.

Bu yıl da yine geniş yoğun katılımın gözlendiği yarışmada, yarışmacıları birer kilogram baklavayı en kısa sürede yemek için yarıştılar. Yarışmacıların kurallar ve sağlık sorunları konusunda uyarıldığı yarışmada sağlık ekipleri de herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır beklediler.

Kırk üç yarışmacının katıldığı Baklava Yeme Yarışması’nda yarışmacılar, bir kilo baklavayı en kısa sürede bitirmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

Şato Restorantta düzenlenen ödüllü baklava yeme yarışmasında 1 kilo baklavayı 1 dakika 59 saniyede bitiren 35 yaşındaki Fehmi Öztürk birinci oldu.

Yarışmayı geçen yılın şampiyonu Mehmet Özdemir 2 dakika 20 saniye ile ikinci olurken,  25 dilim baklavayı 2 dakika 50 saniyede yiyen Mehmet Ağgün üçüncülüğü elde etti. İlk üçe giren yarışmacılar cumhuriyet altını, yarım altın, çeyrek altın ve birer tepsi baklavayla ödüllendirildi.

Şato Restoranın mekân sponsorluğunu yaptığı, Ayıntap Baklava, Çağdaş Baklava, Çelebioğulları Baklava, Güllüoğlu Baklavadan Mahmut Güllü, Koçak Baklava, Güllüoğlu Baklavadan Ömer Güllü, Seç Baklava, Şirvan Baklava ve Çavuşoğlu Baklava ‘Ödüllü Baklava Yeme Yarışması’na destek veren baklavacılar arasında yer aldı.

Ödüllü Baklava Yeme Yarışması’nda dereceye giren yarışmacıların ödülleri, 23 Eylül Pazar Günü Botanik Bahçesi yanı Festival Park’ta düzenlenecek Festival Ödül Töreni’nde sahiplerine verilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BAKLAVA YEME YARIŞI SONUÇLANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin