BALAT’TAN VERGİ DAİRESİ BAŞKANINA ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BALAT’TAN VERGİ DAİRESİ BAŞKANINA ZİYARET2010 yılı Gaziantep gelir vergisi sıralamasında 2. sırayı alan MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember’i makamında ziyaret etti.

MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat ziyareti esnasında Gaziantep’in vergi tahsil oranının Türkiye ortalamalarının üzerinde olmasında mükelleflerin yanı sıra Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı ve çalışanlarının da büyük katkı ve emeği olduğuna değindi. Balat sözlerine şöyle devam etti: “Artık hepimizin bildiği ve takdir ettiği gibi toplumsal refahın sağlanmasında vergilerin önemi çok büyük.  Vergilerin düzenli, adaletli ve yaygın bir biçimde toplanması hepimiz için daha güzel günlerin en büyük teminatı.  Bu amaca hizmet eden, başta Vergi Dairesi çalışanları olmak üzere herkese destek olmalıyız.”

Bugün gelinen noktada kayıt dışı ekonominin sonu yaklaştı. Vergi ödevi her vatandaşın en kutsal görevi. Herkes kendi bulunduğu dilimde üzerine düşeni yaparsa hem vergi hem de vergi adaleti artar.  Vergi konusunda tüm halkın daha da bilinçlendirilmesi ve teşvik edilmesi gerekiyor.  Benim önerim sadece vergi rekortmenlerine değil; daha önce hiç vergi vermemiş olup da yeni vergi vermeye başlamış mükelleflerden bir yıl önceki vergi matrahını ikiye katlamış mükelleflere de ödül verilmelidir. Böylelikle ödül törenlerinin verginin tüm kesimlere homojen olarak yayılmasını sağlamaya da katkısı olur.”

BALAT’TAN VERGİ DAİRESİ BAŞKANINA ZİYARET

Gaziantep’in vergi, sanayi ve ihracat konularında sergilediği yüksek performansı eğitim alanında da göstermesi, vergi gelirinden eğitime ayrılan payın daha da artması en büyük temennilerimizdendir. Ayrıca başarılı çalışmalarından dolayı Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember’i bir kere daha tebrik etmek istiyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BALAT’TAN VERGİ DAİRESİ BAŞKANINA ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin