BANK ASYA GAZİANTEP2TE 6. ŞUBESİNİ AÇTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BANK ASYA GAZİANTEP2TE 6. ŞUBESİNİ AÇTIGaziantep’te 6. şubesini açan Bank Asya Anadolu’da büyümeye devam edecek.

Bank Asya Gaziantep’teki 6. Şubesini faaliyete geçirdi. Açılış öncesinde konuşan Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz, KOBİ’lere, işadamlarına ve sanayicilere finansal desteği artırmak için şehir ve bölgedeki büyümelerine devam edeceklerini söyledi.

Türkiye’nin lider katılım bankası Bank Asya, Gaziantep’te yerel medya temsilcileriyle bir araya geldi. Yaklaşık 30 basın mensubu, Bank Asya Genel Müdürü  Ahmet Beyaz, Destek Hizmetleri Grup Başkanı Murat Aydoğan ve Bank Asya Güneydoğu Anadolu Bölgesi Bölge Müdürü Cengiz Köseoğlu ve  Asya Emeklilik Genel Müdürü Türker Gürsoy’dan, Bank Asya ve bölgedeki faaliyetleri konusunda bilgiler aldı.

Yerel değerlerle büyüyen bir banka olduklarını vurgulayan Beyaz, “Bank Asya olarak, bu ülkenin yerli sermayesiyle kurulmuş ve misyonu reel sektöre destek sağlamak olan bir katılım bankasıyız. Gaziantep ticaret yollarının kesiştiği herkesin imrenerek baktığı, bölgenin yükselen değeri. Bizde bu değeri artırmak adına bölgedeki iş adamlarına, KOBİ’lere, sanayicilere desteğimizi arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

BANK ASYA GAZİANTEP2TE 6. ŞUBESİNİ AÇTI

BANK ASYA GAZİANTEP2TE 6. ŞUBESİNİ AÇTIGAZİANTEP’E 6. ŞUBESİNİ AÇTI

Gaziantep ve bölgesinde gurur duyulacak bir büyüme gerçekleştirdiklerini ifade eden Ahmet Beyaz, bugün Gaziantep Organize sanayinde gerçekleştirecekleri açılışla 6. şubelerinin hizmete girdiğini söyledi. Şube sayılarını artırmayı aralıksız sürdürdüklerini belirten Ahmet Beyaz, “2 yıl önce Gaziantep’te bölge müdürlüğümüzü açtık, bölgenin potansiyeli kısa sürede Diyarbakır’a da bir bölge müdürlüğü açmamızı gerektirdi. Büyümemize paralel olarak bir bölge içerisinden bir bölge daha çıkarmış olduk. Yıl sonuna kadar şehirde 7. Şubeyi açmayı hedefliyoruz. Biz Türkiye’nin her bölgesinde aktif olarak müşterilerine hizmet götüren bir bankayız. Gaziantep’te  olmaktan, burada hizmet vermekten gurur duyuyoruz” dedi.

ÜRETİMİ FİNANSE EDEN BİR BANKAYIZ

Üretimi finanse eden bir banka olduklarını söyleyen Ahmet Beyaz,  2013 yılının ilk yarısında gerçekleştirilen KOBİ kredilerindeki yüzde 50 ve bireysel kredilerdeki yüzde 29 oranındaki artışın, 9 aylık periyotta yüzde 53 ve yüzde 42 seviyelerine yükseldiğine dikkat çekerek, “Kobi’lere verdiğimiz desteği sürdürüyoruz. Bunun yanında özellikle üçüncü çeyrekte fon toplama hedefine odaklandık ve bir önceki çeyrekte yüzde 15 olan toplanan fonlardaki artış oranını yüzde 24’e yükselttik” şeklinde konuştu.

2013 yılında Bank Asya olarak tüm dönemlerde, sektörün üzerinde bir büyüme sergilediğini belirten Ahmet Beyaz şöyle devam etti: “Bankamızın kullandırdığı nakdi ve gayrinakdi krediler aracılığıyla reel ekonomiye sağladığı finansal destek de 30,4 milyar TL’ye ulaştı. 2013 yılbaşı itibariyle biri yurt dışında olmak üzere 251 olan şube sayımıza 30 yeni şube daha ekleyerek 281’e çıkardık. 2013 yılı sonuna kadar açacağımız 20 yeni şube ile toplamda 301 şubeye ulaşacağız. Bunun yanında 2012 yılında 700 olan ATM sayımızı 831’e çıkardık ve yılsonunda 1000 ATM’ye ulaşacağız.”

ASYA EMEKLİLİK HIZLA BÜYÜYOR

Ahmet Beyaz, birinci yılını dolduran Asya Emeklilik ’in günden güne büyüdüğünü ifade ederek,  “Türkiye’nin ilk ve tek faizsiz emeklilik şirketi Asya Emeklilik kuruluşundan bugüne geçen 1,5 yılın ardından 110 Bin katılımcısı sayısıyla 17 oyuncunun bulunduğu sektörde 10. sıraya yükseldi. Son çeyrekte yapacağımız çalışmalarla 2013 yılı sonuna kadar sektördeki yerimizi daha yukarı taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Bankacılık hizmetlerinin yanı sıra finansal hizmetlerin tümünü müşterilerine sunan bir finansal grup olmak için adımlar attığını ifade eden Beyaz, “Asya Emeklilik, Asya Yatırım, Asya Portföy, Asya Girişim, Işık Sigorta ve Tuna GYO gibi iştiraklerimizle büyük bir finansal grup olma yolunda hızla ilerliyoruz. Bu yöndeki adımlarımızı 2014’te de sıklaştıracağız” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BANK ASYA GAZİANTEP2TE 6. ŞUBESİNİ AÇTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin