BARO’DA ŞARKLI DÖNEMİ BAŞLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BARO’DA ŞARKLI DÖNEMİ BAŞLADIGaziantep Barosunda devir teslim töreni yapıldı. Gaziantep Baro ’sunun yeni Başkanı Bektaş Şarklı, göreve gelir gelmez avukatlara yakışır yeni bir bina inşa edeceği müjdesini verdi.

Şarklı, Gaziantep Barosu’nun bir an evvel ferah bir yerde sosyal donatılarının tam olduğu bir bina inşa edeceklerini söyledi.

Gaziantep Barosunda geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede 599 oy alarak göreve seçilen Gaziantep Barosu’nun yeni başkanı Avukat Bektaş Şarklı, mazbatasını aldı.  Gaziantep Adliyesi’nde yapılan devir teslim törenine çok sayıda avukat katılarak yeni başkana destek verdiler.

Görevini Avukat Bektaş Şarklı’ya devreden Gaziantep Barosu Eski Başkanı Ali Elibol, görevini Şarklı’ye devretmekten mutluluk duyduğunu söyledi.  Elibol, “ Gaziantep Barosu’nda 2 yıl başkanlık görevini yürüttüm. Görev sürem boyunca bana destek olan bütün avukat arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu onurlu görevi arkadaşım Bektaş Şarklı’ya devretmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

BARO’DA ŞARKLI DÖNEMİ BAŞLADI

ŞARKLI MÜJDEYİ VERDİ

Gaziantep Barosu Eski Başkanı Ali Elibol’un konuşmasından sonra kürsüye çıkan yeni başkan Bektaş Şarklı da, kendisine bu görevi layık gören meslektaşlarına teşekkür ederek yapacağı bazı çalışmalardan bahsetti. Şarklı, göreve gelir gelmez avukatlara da müjdeyi verdi. Şarklı, “Gaziantep Barosu olarak bir an evvel ferah bir yerde sosyal donatılarının tam olduğu bir bina inşa edeceğiz.  Mesleğin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız. Avukatlar vatandaşlarımızın savunma hakkını kullanmalarını sağlayan, hak aramanın temel unsurudur” ifadelerini kullandı.

BARO’DA ŞARKLI DÖNEMİ BAŞLADIBARO BAŞKANLIĞININ TEMSİLİ ANAHTARINI ŞARKLI’DA

Yapılan konuşmalardan sonra eski başkan Ali Elibol, Baro Başkanlığının temsili anahtarını Bektaş Şarklı’ya teslim etti. Bektaş Şarklı’da eski başkan Ali Elbol’a başarılı çalışmalarından ötürü plaket takdim etti.

BEKTAŞ ŞARKLI KİMDİR?

1973 Yılında Gaziantep’te dünyaya geldi. İlk orta ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladı. Üniversite öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünden mezun olarak avukatlık mesleğine başladı. 2008 yılında Baro yönetim kurulu üyeliği, 2010-2012 ve 2012-2014 yıllarında Gaziantep Baro Başkan vekilliği görevlerini yürüttü.

BARO YÖNETİM KURULU LİSTESİ

İskender Kahraman

Ömer Faruk Akan

Bülent Duran

Serdar Serçe

Mehmet Ovayolu

Deniz Kütük Duran

Sibel Gürsel

Muharrem Ercan

Mehmet Atıcı

Mail Solmaz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BARO’DA ŞARKLI DÖNEMİ BAŞLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin