“BECERİKSİZLİK GÖRMEK İSTİYORSA AKP’Lİ BELEDİYELERE BAKSIN”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"BECERİKSİZLİK GÖRMEK İSTİYORSA AKP’Lİ BELEDİYELERE BAKSIN"Cumhuriyet Halk Partisi 23.Dönem Milletvekili Yaşar Ağyüz geçmişte görev yapan CHP’li Belediye Başkanlarının aklı başında ve yaratıcı olduğunu, beceriksizlik görmek istiyorsa başbakanın AKP’li belediyelere bakması gerektiğini söyledi.

AK Parti 4.Olağan İl Kongresi için Gaziantep’e gelen Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama cevap veren Cumhuriyet Halk Partisi 23.Dönem Milletvekili Yaşar Ağyüz başbakan’ın beceriksizlik görmek istiyorsa AKP’li belediye başkanlarına bakmasının yeterli olacağını söyledi. Ağyüz; “6 Mayıs 2012 günü partisinin İl Kongresi nedeniyle kentimize gelen AKP Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Erdoğan konuşmasında, haksız ve mesnetsiz biçimde CHP’yi suçlama alışkanlığını sürdürmüştür. Sayın Başbakan diğer gelişlerindeki gibi Eğitim, Sağlık, Altyapı ve Gap yatırımlarıyla en son yaşanan süt zehirlenmeleri için bir tek laf etmeden kentimizden ayrılmıştır. Sayın Başbakan şunu bilmelidir ki;  CHP’li Belediye Başkanı ve Yöneticilerinin hepsinin aklı başında olup, geçmişte bıraktığımız eserler saymakla bitmez.

AKP’Lİ YÖNETİCİLER GEÇMİŞİ İNKÂR ETMEKTEDİR

Daha önceki konuşmalarında da Gaziantep’te kaybolan bir camiden bahseden Sayın Erdoğan’a hiçbir AKP’li Belediye Başkanı bu camiinin Balıklıda Yavuz Sokakta Selim Efendi Mescidi olarak durduğunu ve o bölgedeki yaşayanlarca da Balık Mescidi olarak ibadete açık biçimde yaşatıldığını söylememişlerdir. Kentimizdeki AKP’li yöneticileri ve Belediye Başkanlarını geçmişi inkâr ederek Genel Başkanlarını yanıltmamaya davet ediyorum. Karataş Toplu Konut Bölgesinin İmar Planlaması ve yeni kent olarak oluşturulmasının 1999 – 2001 yıllarında başlamış olduğunu inkâr eden Gaziantep’teki AKP’li Belediye Başkanları Sayın Başbakanı da yanıltmışlardır” dedi. Ağyüz yaptığı açıklamada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek,

AKP’Lİ BELEDİYER BİR TEK M2’LİK ARSA ÜRETMEMİŞTİR

“Kongre yaptıkları Spor Salonunun arsası benim Belediye Başkanlığım dönemimde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne tahsis edilmiş, yapımı 2004’ten sonra bir protokolle İl Özel İdaresince yapılmıştır.2002 – 2004 döneminde CHP’li Belediyelere hiçbir olanak tanımayan AKP iktidarı, daha sonra yapılan yasal değişiklikler ve borçların uzun vadeli taksitlendirilmesiyle beceriksiz belediyelerini alabildiğine desteklemiştir. Kentimizde 2004 yılından beri görev yapan AKP’li Belediye Başkanları bir tek M2’lik arsa üretememiş, CHP’li Belediye yönetimleri döneminden kalan İmar Planlamasına bir tek M2 ilave yapamamışlar ve bıraktığımız arsa stoklarını bugüne dek hovardaca harcamışlardır” diyerek hükümete yüklendi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“BECERİKSİZLİK GÖRMEK İSTİYORSA AKP’Lİ BELEDİYELERE BAKSIN”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin