“BAŞBUĞ” tepkisi geri adım attırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında MHP Grubunun, MHP’nin kurucusu merhum Alparslan Türkeş’in isminin yeni yapılan bulvarlardan birine verilmesine ilişkin önerge oy çokluğuyla reddedilmişti.

Tepkiler yüzünden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi geri adım atarak konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Alpaslan Türkeş’in ismine yakışır bir bulvar tespiti için çalışma yapılarak Ekim ayı Meclis toplantısında tekrar değerlendirileceği belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklama şöyle;

Değerli yetkili;

Bugün Gaziantep Büyükşehir Belediye meclisinde bir meclis üyemizce bulvara isim verme teklif karar maddesi üzerine açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Büyükşehir Belediye Meclis’imize verilen bir önerge ile ilimizdeki bir cadde veya bulvara merhum devlet adamı Sayın Alpaslan Türkeş’in isminin teklif karar olarak verilmesi talep edilmiştir. Önergede ismin verileceği cadde veya bulvar belirtilmemiş olup genel bir talepte bulunulmuştur. Meclis’imizce yapılan görüşmede Alpaslan Türkeş isminin Nurdağı ve Oğuzeli ilçelerimizde bulunduğu ve halihazırda isim verilecek bir bulvarın bulunmadığından önerge oy çokluğu ile reddedilmiştir. Ancak büyük devlet adamı merhum Alpaslan Türkeş’in ismine yakışır bir bulvar tespiti için çalışma yapılarak Ekim ayı Meclis’imizde tekrar değerlendirecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Latif Karadağ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“BAŞBUĞ” tepkisi geri adım attırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin