BAŞBUĞUMUZ’u rahmetle anıyoruz

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Doç.Dr.A.Muhittin TAŞDOĞAN Alparslan Türkeş’in ölümünün 20’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MHP Gaziantep İl Başkanı Doç.Dr. A.Muhittin TAŞDOĞAN; “4 Nisan 1997 tarihinde fani hayattan ebedi aleme arkasında gözü yaşlı milyonlar  bırakarak göçen Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i dualarla anıyoruz. Türkeş’in “Kendinizi küçük görmeyiniz, sizler büyük kuvvetsiniz.Vazifenizi hiçbir zaman unutmayınız. Kuvvet birliktir, davamızın geleceği birliktedir, birlik beraberlik içinde olmaktır” sözünün unutulmaması gerektiğini söylüyoruz.

O MİLLİYETÇİ BİR KLAVUZ, TÜRK İSLAM MEDENİYE SAVUNUCUSUDUR

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefatının üzerinden 20 sene geçmesine rağmen kendisine karşı beslediğimiz sevgi hiç azalmamış, sahip olduğumuz bağılılık ve sadakat hiç eksilmemiştir. Bilinmelidir ki, Başbuğumuz 80 yıllık hayatının hemen hemen tamamını ülkülerine vakfetmiş bir şuur, gönül ve dava insanıdır. Attığı her adımı millet yararına, söylediği her sözü vatan lehinedir. O milliyetçi bir kılavuz ve Türk-İslam medeniyetinin yılmaz bir savunucusudur. Tek kenarlı bir zamanın dar hücrelerine sıkışmayacak kadar geniş ufuklu, engin bakışlı ve çok yönlü siyaset ve devlet adamıdır. İdealleriyle yoğurduğu, inançlarıyla güçlendirdiği akli ve kalbi vasıflarını Türklüğe hizmet aşkıyla tutuşturmuş, milletin geleceğiyle buluşturmuş ve İslam’ın mübarek amaçlarıyla üst üste çakıştırmıştır.

BAŞBUĞUMUZ’u rahmetle anıyoruz

BAŞBUĞUMUZ KOLAY BİR BAŞARI VAAT ETMEMİŞTİR 

Merhum Başbuğumuz, bir kişiden başlayarak, günden güne büyüyen ülkü davasının nasıl gönüllere ve milli vicdanlara mal olacağını coşkuyla kanıtlamış, büyük ve dengesiz adımlar yerine; ufak ve sabırlı adımlarla uzun yolları kat etmenin tılsımını ispatlamıştır. “Fikir, iman, ülkü aşkı. İnsanları güçlü yapan bunlardır.  İnancın, iddianın ve manevi bağlanışın, karşılaşılan sorunları bertaraf etmede en etkili yol olduğunu göstermiştir. Kutlu davamızın her bölümünde, inançla yola koyulmanın birinci şart olduğunu şahsiyetiyle ve yaşayışıyla ortaya koymuştur. Merhum Başbuğumuz hiçbir zaman kolay bir başarı vaat etmemiş, menfaat tekliflerine, tehditlere ve bir yığın engellemelere kulak asmamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi, Merhum Başbuğumuzdan devraldığı seviyeli, ilkeli, tutarlı siyaseti ile Türkiye’mizi,   21. yüzyılda lider ülke olma hedefine inşallah ulaştıracak ve Türk milletinin önündeki tüm bariyerleri bir bir yıkacaktır. Bu vesile ile kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecek olan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş ‘i ve aziz ülkü şehitlerini saygı, sevgi ve rahmetle yâd ediyorum” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BAŞBUĞUMUZ’u rahmetle anıyoruz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin