Başhekim Ulaş Yanık,“Geleceğimiz, gençlerimiz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, 19 Mayıs’ın bir milletin geleceği için, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti için atılan ilk adım olduğunu belirterek, “101 yıl önce bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu için en önemli adım atıldı. 19 Mayıs 1919 günü Samsun’a çıkan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, emperyalist devletlerin işgallerine karşın Milli Mücadele ateşinin fitilini ateşlediler.”

Gaziantep Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, 19 Mayıs Atatürk’ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19 Mayıs 1919 tarihinin ülkemiz için önemli bir tarih olduğunu kaydeden Başhekim Dr. Yanık, “Birinci Dünya Savaşı’ndan yorgun çıkmış, yıllarca art arda gelen savaşlardan dolayı yılmış olan Türk Milleti’nin kaderinin değiştiği günü kutluyoruz. 101 yıl önce bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu için ilk adım atıldı. 19 Mayıs 1919 günü Samsun’a çıkan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, emperyalist devletlerin işgallerine karşın Milli Mücadele ateşinin fitilini ateşlediler.” dedi.

Yaşamı, fikirleri ve mücadeleleriyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğin yolunu çizdiğini ifade eden Başhekim Dr. Yanık, “Atatürk, yaşamı, fikirleri ve mücadeleleri ile her Türk gencinin örnek alması gereken bir devlet adamıdır. “En büyük ümidim gençliktedir” sözleriyle gençlere verdiği değeri yineleyen Ulu Önder Atatürk, 19 Mayıs’ı tüm gençlere armağan etmiştir. Hayatında karşılaştığı tüm zorluklara karşı yılmadan mücadele eden ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasında bütün zorluklara göğüs geren başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve bu vatan için canlarını vermiş bütün şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başhekim Ulaş Yanık,“Geleceğimiz, gençlerimiz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin