Basın Ödülleri sahiplerini buldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen 2018 Basın Ödülleri sahiplerini buldu. 

Sirehan Otel’de GGC tarafından düzenlenen 4. geleneksel basın ödülleri törenine, Gaziantep Vali Yardımcısı Uğur Aladağ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra 26.Dönem Ankara Milletvekili Nevzat Yılmaz, 24.Dönem Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Çevre Şehir ve Kültür Başkan Yardımcıları Mustafa Kurt ve Mustafa Kenan Yılmaz, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Federasyonu Başkan vekili Mehmet Ali Dim, Hürriyet Gazetesi’nde bir dönem Genel Yayın Yönetmenliği de yapan ve halen bu gazetede yazar olarak mesleğini sürdüren Sedat Ergin, Milliyet Gazetesi Eğitim Editörü ve Yazarı Abbas Güçlü, Fox TV Çalar Saat Programı’nın sunucusu Gazeteci İsmail Küçükkaya, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni ve Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik ve Milat Gazetesi Yazarı Sabiha Doğan, FOX TV editörü Necdet Yıldırım, Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Sabah Gazetesi Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık, RATEM Başkanı Yusuf Gürsoy, farklı illerin Gazeteciler Cemiyet Başkanları ulusal ve yerel gazeteciler ile davetliler katıldı.
GGC Başkanı İbrahim Ay, 4.Basın Ödülleri Gecesi’nde mesleğin duayenlerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ve basın ödülleri için müracaat eden eserlerde çok büyük emek olduğunu belirterek, Yerel basının önemine vurgu yaptı. Ödül kazanan basın mensuplarını tebrik etti.

İbrahim Ay, gecede yaptığı konuşmada basın mensuplarına birde müjde verdi. Ay, “3+1 ve 2+1 olmak üzere 14 bloktan oluşan 365 dairelik Toplu Konut Projemizin şu anda inşaatı bitti. İnşallah Şubat ayının sonuna doğru anahtar teslim törenini yapacağız. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül’e, Başkanımız Fatma Şahin’e milletvekillerimize ve siz değerli basın mensubu arkadaşlarıma kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Ay, Jüri’yi oluşturan Türkiye Gazeteciler Fedarasyonu Genel Başkan Vekili Mehmet Ali Dim’in şahsında Cemiyet Başkanlarına teşekkür etti.

İşte ödül alan isimler
Makale Kategorisinde 1’inci Hüseyin Küpeli ( Telgraf Gazetesi), 2’inci Çetin Pekmezci ( Güneş Gazetesi) 3’üncü Güneş Doğdu Soylu ( Dünya Gazetesi). Haber Kategorisinde 1’inci Zuhal Kocalar ( Anadolu Ajansı), 2’inci Narin Demirci ( Oluşum Gazetesi), 3’üncü Ahmet Atmaca ( Denge Gazetesi). Röportaj Kategorisinde 1’inci Mansur Yalvaç ( Referans Gazetesi), 2’inci Tayyar Şafak Salıcı ( Face Dergisi), 3’üncü Ali Okan Çelik ( Telgrfa Gazetesi) . TV Haberciliği Kategorisi 1’inci Lider Olgun ( İhlas Haber Ajansı), 2’üncü Ata Gündüz Kurşun ( A Haber ), 3 – Mustafa Kanlı ( Doğan Haber Ajansı). Fotoğraf Kategorisi 1’inci Ensar Özdemir ( Anadolu Ajansı), 2’inci Mücahit Yolcu ( Doğan Haber Ajansı), 3’üncü Mehmet Bulut ( İhlas Haber Ajansı), Sayfa tasarımı, 1’inci Hüseyin Akçaay ( Oluşum Gazetesi) 2’inci Enes Güllü ( Telgraf Gazetesi), 3’üncü Senaullah İkier ( Artı Haber Gazetesi). Radyo yayıncılığı kategorisi 1’inci Adil Yeter ( Şafak FM), 2’inci Dicle Atılmış ( Şirinnar FM), 3’üncü Hakan Yeter ( Kilim FM)
Özel ödüller verildi
Gecede, geçtiğimiz aylarda, genç yaşta aramızdan ayrılan, basın sektöründe de emekleri bulunan Feray Şahin anısına babası Gazeteci Bekir Şahin ile ailesine özel ödül takdim edildi.
Ayrıca, engelli olmanın zorluklarını aşarak, basın mesleğine hizmet eden Memik Çıbıkçı’ya da ödül takdim edildi.
25 yılı aşkın süredir uydu yayıncılığında Gaziantep’in sesini duyuran Olay TV’ye de özel ödül verildi. Ödülü Olay TV adına Mustafa Özzorlar, Abdulkadir Konukoğlu’nun elinden aldı.
GGC Yönetim Kurulu, Jüri Üyeleri Mehmet Ali Dim, Mikail Pelit, Veysi İpek, Kemal Sayın ve Cafer Esendemir’e katkılarından dolayı plaket takdiminde bulundu.

Gecenin sonunda ise Yeşim Salkım sahne aldı. Ünlü sanatçı, söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlileri zaman zaman duygulandırdı, zaman zamanda coşturdu. Salkım’ın yaptığı espriler de davetlilere neşeli dakikalar yaşattı.
Konser esnasında, Fatma Şahin ve Füsun Koçer ünlü sanatçıya kutnu kumaşından şal hediye etti.
GGC Başkanı İbrahim Ay ise Yeşim Salkım ile birlikte gecenin sunucuları İlker Kurt ve Dilay Korkmaz’a fincan takımı hediye etti.

Basın Ödülleri sahiplerini buldu

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Basın Ödülleri sahiplerini buldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin