BAŞKA “GAZİANTEPSPOR” YOK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAŞKA “GAZİANTEPSPOR” YOKYILMAZ’DAN KIZIL’A DESTEK

Anavatan Şahinbey İlçe Başkanı Aydın Yılmaz “Kulübe önce sırt çevirenler, şimdi sahip çıkmaya kalkışıyorlar” dedi.

Yılmaz, “Gaziantepspor bu kentin gözbebeği, geleceği, umudu, heyecanı ve tüm Gazianteplilerin futbol takımıdır” diyerek başladığı yazılı açıklamada,  2 milyon nüfuslu bir marka kentte süper lig takımına sahip çıkmayıp üstüne Gaziantepspor’a zarar verecek demeçlerden ve kutuplaşmadan vazgeçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Yılmaz Kızıl’ın yalnız bırakıldığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti;

“Sayın kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve yol arkadaşlarına sırtını dönmüş ve ‘ne haliniz varsa görün’ deyip tek başına bırakılmıştır. Gaziantepspor’u kötü günlerinde zor şartlar altında teslim alan Sayın İbrahim KIZIL ve yönetim kurulu maddi ve manevi olarak kendilerini bir Gaziantep’in evladı olarak görmüş ve elini değil, bedenini taşın altına koyarak bu zorlu süreçten çıkmasını bilmiştir.

Kulüp başkanlıkları çıkar, kazanç yeri olmadığını tüm spor kamuoyu çok iyi bilir. Hiçbir spora ve sporcuya gönül vermiş insan futboldan para kazanmamış hatta ömrünü spora ve sporcuya adamış perişan olmuştur. Sporun içinden gelen biri olarak bunu çok iyi bilenlerden de biriyim.

FEDAKARLIKLAR GÖZ ARDI EDİLİYOR

Gaziantepspor’a zor gününde yardım etmeyip sırtını dönen insanlar bugün kalkmış ‘üye olalım, Paraları neyse verelim, Kulübü bırakın, Gaziantepspor iyi yönetilmiyor halkla kucaklaşsın” gibi gerçeği yansıtmayan, açıklamalar yapılıyor.

Bu açıklama ile Sayın yönetim kurulunun bu zamana kadar yaptığı fedakarlıkları bir çırpıda göz ardı eden görmezden gelen bir anlayışla açıklama yapılması emeğe ve emekçiye yapılan çok büyük bir hatadır.

Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları Gaziantepspor üzerinden siyaset yapmayıp, kendi işlerine bakmalı ve köstek değil destek olmalıdır.

Neymiş efendim üyeliği kabul etmiyorlar, sponsorda yok, destekte yok diyorlar. Gaziantepspor’a destek olmak için, sponsor olmak için üyeliğe gerek var mı? Hangi sponsor firma, hangi şehirde takıma destek verenler üye. Bu bir mazeret değildir. Bu tür amaçla seçilmiş başkana komplo kurmak ayıptır, günahtır!

Bu tür gerilimi yükselten açıklamalar Tüm Gaziantep’e ve Gaziantepspor’a zarar vermektedir. Hangimiz gidip üye başvurusu yaptıkta kabul olmadı, hangimiz forma reklamı verdikte alınmadı, hangimiz gidip kombine veya bilet aldıkta verilmedi, hangimiz gidip yönetime destek verdik. Hangimiz gidip kucaklaştık ta onlar kucaklaşmadı. Şapkamızı önümüze koyarak bir düşünelim bence. Suç yönetimde mi, bizde mi? Gaziantepli taraftarlara sesleniyorum, başka Gaziantep yok, başka Gaziantepspor yok”

ANAVATAN PARTİSİ

Şahinbey İlçe Başkanı

Aydın YILMAZ

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BAŞKA “GAZİANTEPSPOR” YOK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin