Başkan Ertuğrul Kaya’dan 25 Aralık Kurtuluş Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Kaya Gaziantep’in şehitler, gaziler ve kahramanlar şehri olduğunu belirterek bu mirasın sahipleri olmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Gaziantep’in kurtuluşunun 99’uncu yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kaya Gaziantep Savunmasının savaş tarihinde özel bir yeri olduğunu vurgulayarak “Gaziantep 11 ay boyunca düşmanın 70.000 mermisine bedenini siper eden tek şehirdir. Burası toprak altında bile düşmanla savaşan yiğitlerin şehridir.” dedi.

“25 Aralık 1921 tarihi bizim için özel ve anlamlı” diyen Kaya “11 ay süreyle, kendi imkanlarıyla şehrini savunan Gaziantep’in 6317 şehit vererek bağımsızlığını kazandığını söyledi.

Bu destansı direniş bize her zaman umut, inanç ve direnişin kazandığını göstermiştir.“ diyen Kaya şöyle devam etti:

“Anteplilerin 1921 yılının zor koşullarında verdiği mücadelenin farkındayız. Bizler 25.000 nüfus için yiyecek olarak 25 kilo erzakın kaldığı, zerdali çekirdeğinden, melengiçten, fıstık kabuğundan ekmek yapıp savaşan insanların olduğu bir şehrin evlatlarıyız. Bugün Şahinbey’in, Karayılan’ın, Şehitkamil’in mirasına sahip çıkmak ve ileriye taşımak bizim için en önemli görevdir.

Bu vesileyle 25 Aralık kurtuluş bayramımızı kutluyor başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, Gazişehrimizin bağımsızlığının 99’uncu yılını kutluyorum.”

Başkan Ertuğrul Kaya’dan 25 Aralık Kurtuluş Mesajı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Ertuğrul Kaya’dan 25 Aralık Kurtuluş Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin